Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony más szemmel néz a hatóságokra

888.hu

2021.12.13. 20:30

A mai naptól senki sincs biztonságban ebben az országban – írja a Facebookon Karácsony Gergely. A főpolgármester azért ragadott klaviatúrát, mert a rendőrség házkutatást tartott a Városházán a főjegyzőnél és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél. Szerinte ártatlanok meghurcolásáról van szó.

Az ügyben befolyással való üzérkedés, csalás, hűtlen kezelés, vesztegetés és vesztegetés elfogadása miatt nyomoznak. A saját ékesszólásától megrészegülő főpolgármester egészen odáig ment, hogy kijelentette: „A mai naptól kénytelenek vagyunk úgy tekinteni a nyomozóhatóságokra, mint akik a Fidesz-kampány kiszolgálói.” Az ugyebár fel sem merül a derék városvezetőben, hogy némi igazságtartalma is lehet a Városháza és egyéb értékes ingatlanok tervezett elkótyavetyélése körüli botránynak. Mert ugyebár az szinte magától értetődő, hogy baloldali ember nem lop, nem csal és nem hazudik, és hírből sem ismeri a korrupciót. Ez is olyan alapvetés, mint a konzervatív politikusok előre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel, folytatólagosan elkövetett környezetszennyezése.

Karácsony Gergely gondolatmenetét tovább fűzve maholnap azt is megérjük, hogy a tetten ért tolvaj vagy a Vigadó épületét áruló szélhámos is azzal védekezik majd, hogy a rendőrök csak azért vegzálják, mert nem a baloldal elkötelezett híve, és koholt vádakkal akarják lejáratni. Az azonban némileg elgondolkodtató, hogy ha annyira nyomja a kormánypárt kampányát a rendőrség – és a minden fideszes gazemberség felett szemet hunyó ügyészség –, hogyan indulhat mégis eljárás Völner Pál, a napokban lemondott államtitkár ellen.

Szóval mától a becsületes zsebtolvajok, egyenes gerincű csalók és pénzhamisítók sincsenek biztonságban ebben az országban. Arról nem is beszélve, hogy mivel vészesen közeleg a karácsony: reszkessetek betörők!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére