Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony lemondás helyett egy hazugsággal Kövért képes erre nógatni

Horváth K. József

2021.11.28. 15:15

Kétségbeejtően gyenge posztot tett közzé Karácsony Gergely Facebook-oldalán. Épp annyira gyenge, mint a főpolgármester Városháza-üggyel kapcsolatos védekezése.

Ami közös bennük, az természetesen a hazugság.

Mennél tovább húzódik a Városháza-ügy, annál nyilvánvalóbb lesz Karácsony félrevezető, valótlanságokat állító magatartása még azok számára is, akik vakon hisznek a főpolgármesternek. Szerencsére egyre kevesebben. Talán éppen azért ér aranyat számukra minden szava, mert magas és vékony.

Legfrisseb kurta kis szövegében arról beszél, ami miatt tegnap már a DK és Vadai Ágnes is megpróbálta érvelését a köteles beszéd színvonalára süllyeszteni. Ez ugyan nem jött össze, mert tegnap már fehéren-feketén bebizonyítottuk (itt), hogy amit Vadai állít, az úgy hazugság, ahogy van az első szótól az utolsóig.

Erre a mi jó KariGerinknek az jutott eszébe, hogy előhozza ugyanazt a témát, megspékelve azzal az őrülettel, hogy Kövér László mondjon le.

Ezt bírta írni Karácsony: „Kövér László a politikai ellenfeleket jelöli ki a titkosszolgálatok célpontjának. (…) Kövér Lászlónak le kell mondania.” A biztonság kedvéért idemásolom ezúttal is, hogy mit mondott pontosan a házelnök, hogy látszódjon pontosan Karácsony hazugsága. A házelnök a magyar politikai osztályokról beszélt és a meglévő politikai helyzetet tartotta a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak. Így fogalmazott: „A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik. Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Kövér László tehát egy kritikus helyzetről beszélt, s egyáltalán nem a „politikai ellenfeleiről. Kövér László nem felettese a titkosszolgálatoknak, ergo „kijelölési” joga sincs semmire velük kapcsolatban. Most felkapott beszédét másfél évvel ezelőtt a nemzetbiztonsági szolgálatok fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen mondta el. A „kilövési engedély” fordulatot pedig már Vadai Ágnes keverte bele tegnap a közbeszédbe, aminek éppúgy semmi köze a valósághoz, mint Karácsony szövegének a politikai ellenfelek titkosszolgálati célponttá tételéhez. Épp olyan gyomorforgató, ahogy a „köteles beszédet” kitalálták anno Gyurcsányék.

És ezek után Karácsony le meri írni a leggyalázatosabb felszólítást, hogy Kövér László mondjon le.

Az a Karácsony, akinek a Városháza-ügy miatt úgy bűzlik a korrupciógyanús helyzettől az egész budapesti belváros, hogy a napról napra mind orrfacsaróbb magyarázatok miatt még Karácsony szavazói is fejvesztve menekülnek a környékről. Ilyen helyzetben nemhogy eleget tenne az egyedüli elkerülhetetlen lépésnek és ő maga mondana le és tűnne el a balfenéken, hanem még neki áll feljebb, s Kövér lemondását követeli egy nyilvánvaló hazugsággal.

És ez a csapat, a hazugságokat most hallgatásával támogató Gyurcsánnyal, az alacsony rezsit megtartani akaró választóit trágyával etetett gombának nevező Márki Zay-val, a magát morálisan a béka feneke alá letornászó Jakabbal kormányozni akar. Ez a csapat meg akarja szerezni az állampolgárok bizalmát. Milyen mértékű pofátlanság kell ahhoz, hogy ezek után kiálljanak a választók elé mosolyogva, s kalapozzanak a szavazatokért?

Édes Istenem. Titkosszolgálat ezek ellen? Amikor saját magukat lehallgatják? Mi a szösznek? Sokak szerint kinyírják ezek önmagukat, mindenfajta segítség nélkül is…

Pedig Arany János már kétszáz éve bölcsen rámutatott: „Költő hazudj, de rajt` ne fogjanak; Mert van egy példa, hogy: a sánta eb... A sánta költő még keservesebb.”

A sánta politikusról nem is beszélve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét.

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Könnyen megakadhat a falat annak a tokán, aki Jamie Oliver útmutatásai alapján főz. Kiderült, hogy a nálunk is jól ismert brit séf nem a politikai korrektség legújabb szabályai szerint készíti az ételeit. Azaz a sütéssel, főzéssel – még – nincs baj, ám a fogások elnevezése, nos, az hagy némi kívánnivalót maga után.

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére