Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony lemondás helyett egy hazugsággal Kövért képes erre nógatni

Horváth K. József

2021.11.28. 15:15

Kétségbeejtően gyenge posztot tett közzé Karácsony Gergely Facebook-oldalán. Épp annyira gyenge, mint a főpolgármester Városháza-üggyel kapcsolatos védekezése.

Ami közös bennük, az természetesen a hazugság.

Mennél tovább húzódik a Városháza-ügy, annál nyilvánvalóbb lesz Karácsony félrevezető, valótlanságokat állító magatartása még azok számára is, akik vakon hisznek a főpolgármesternek. Szerencsére egyre kevesebben. Talán éppen azért ér aranyat számukra minden szava, mert magas és vékony.

Legfrisseb kurta kis szövegében arról beszél, ami miatt tegnap már a DK és Vadai Ágnes is megpróbálta érvelését a köteles beszéd színvonalára süllyeszteni. Ez ugyan nem jött össze, mert tegnap már fehéren-feketén bebizonyítottuk (itt), hogy amit Vadai állít, az úgy hazugság, ahogy van az első szótól az utolsóig.

Erre a mi jó KariGerinknek az jutott eszébe, hogy előhozza ugyanazt a témát, megspékelve azzal az őrülettel, hogy Kövér László mondjon le.

Ezt bírta írni Karácsony: „Kövér László a politikai ellenfeleket jelöli ki a titkosszolgálatok célpontjának. (…) Kövér Lászlónak le kell mondania.” A biztonság kedvéért idemásolom ezúttal is, hogy mit mondott pontosan a házelnök, hogy látszódjon pontosan Karácsony hazugsága. A házelnök a magyar politikai osztályokról beszélt és a meglévő politikai helyzetet tartotta a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak. Így fogalmazott: „A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik. Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Kövér László tehát egy kritikus helyzetről beszélt, s egyáltalán nem a „politikai ellenfeleiről. Kövér László nem felettese a titkosszolgálatoknak, ergo „kijelölési” joga sincs semmire velük kapcsolatban. Most felkapott beszédét másfél évvel ezelőtt a nemzetbiztonsági szolgálatok fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen mondta el. A „kilövési engedély” fordulatot pedig már Vadai Ágnes keverte bele tegnap a közbeszédbe, aminek éppúgy semmi köze a valósághoz, mint Karácsony szövegének a politikai ellenfelek titkosszolgálati célponttá tételéhez. Épp olyan gyomorforgató, ahogy a „köteles beszédet” kitalálták anno Gyurcsányék.

És ezek után Karácsony le meri írni a leggyalázatosabb felszólítást, hogy Kövér László mondjon le.

Az a Karácsony, akinek a Városháza-ügy miatt úgy bűzlik a korrupciógyanús helyzettől az egész budapesti belváros, hogy a napról napra mind orrfacsaróbb magyarázatok miatt még Karácsony szavazói is fejvesztve menekülnek a környékről. Ilyen helyzetben nemhogy eleget tenne az egyedüli elkerülhetetlen lépésnek és ő maga mondana le és tűnne el a balfenéken, hanem még neki áll feljebb, s Kövér lemondását követeli egy nyilvánvaló hazugsággal.

És ez a csapat, a hazugságokat most hallgatásával támogató Gyurcsánnyal, az alacsony rezsit megtartani akaró választóit trágyával etetett gombának nevező Márki Zay-val, a magát morálisan a béka feneke alá letornászó Jakabbal kormányozni akar. Ez a csapat meg akarja szerezni az állampolgárok bizalmát. Milyen mértékű pofátlanság kell ahhoz, hogy ezek után kiálljanak a választók elé mosolyogva, s kalapozzanak a szavazatokért?

Édes Istenem. Titkosszolgálat ezek ellen? Amikor saját magukat lehallgatják? Mi a szösznek? Sokak szerint kinyírják ezek önmagukat, mindenfajta segítség nélkül is…

Pedig Arany János már kétszáz éve bölcsen rámutatott: „Költő hazudj, de rajt` ne fogjanak; Mert van egy példa, hogy: a sánta eb... A sánta költő még keservesebb.”

A sánta politikusról nem is beszélve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Határőrökre, rendőrökre támadnak, lőfegyverrel ölik egymást, egyre erőszakosabban támadják Európa határait a kontinensre igyekvő agresszív betolakodó csoportok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére