Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergelyék nem tudják, hogy merre állnak arccal

Tóth Dalma

2018.12.05. 19:00

Az MSZP azt a látszatot szeretné kelteni, hogy francia tüntetõk, tehát az emberek oldalán áll, miközben 2006-ban még õk lövettek a tüntetõ tömegbe. Apró malõr továbbá, hogy a sárga mellény Macron-ellenes szimbólummá vált.

Az MSZP prominensei – Ujhelyi István, Tóth Bertalan és a párbeszédes Karácsony Gergely – sárga mellényt öltöttek magukra, mintha ők lennének Párizs fenegyerekei, és tüntetésre invitálták szimpatizánsaikat.

A kép mellé azt írták:

Ami Párizsban sikerült, az Budapest utcáin is sikerülni fog!"

Lehet, hogy nem követték eléggé a franciaországi eseményeket, de az elmúlt napokban Párizs a feje tetejére állt. Repültek a könnygázgránátok és a vízágyúval sem fukarkodtak a rendőrök. Macron gyurcsányista módon ráküldte a rendőröket az üzemanyag adójának emelkedése ellen tüntető emberekre. A hatóság emberei pedig sokszor a hatalmukkal visszaélve ütötték, rúgták a már földön fekvő tüntetőket.

Szombaton azért fognak tüntetni, mert a munka törvénykönyvének tervezett módosításai kapcsán a lehetséges túlóramennyiséget 400 órában maximalizálnák.

Egyébként egy hozzászóló kommentje elég jól leírja a helyzetet:

Az a baj, hogy az ottani emberek pont egy olyan rendszer ellen tüntetnek, amelyet önök képviseltek hosszú éveken keresztül."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére