Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Brüsszelben árulja el Budapestet

Nagy Gábor

2019.10.03. 14:08

Bevándorláspárti virtus.

Karácsony Gergely (egyike a budapesti főpolgármesteri címre ácsingózó bohócoknak) csütörtökön kiment Brüsszelbe, hogy először körbeudvarolja leköszönő (Jávor Benedek), rutinos (Ujhelyi István) és feltörekvő hazaárulóinkat (Cseh Katka), majd aztán együtt smúzoljon a bevándorláspárti tőzsdespekuláns, Soros György jobbkezével, a holland Frans Timmermansszal.

Forrás: 888

Karácsony és Ujhelyi reggel még „előretolt csatárok szerepében” tetszelegtek Brüsszelben, kora délután pedig már teli bendővel árulták a brüsszeli bürokratáknak a fővárost.

Optimizmusban nem volt hiány, a szocikat csupán titkos felvételeken gyalázó Karácsonyt az MSZP európai parlamenti (EP) képviselője már előre kikiáltotta a budapesti főpolgármester-választás győztesének, a momentumos Cseh Katka pedig nemes egyszerűséggel „európai államférfinak” nevezte Zugló leköszönő vezetőjét. Hiába mondta el Karácsony, hogy ő bizony „nem kampányolni” érkezett Brüsszelbe, hanem „szövetségeseket keresni”, a találkozók, az élő bejelentkezések magukért beszélnek, nem kell őket kommentálni.

Valami rettentően bűzlik Karácsony őszödi beszéde körül

Mint kiderült, Zugló leköszönő polgármestere, Karácsony Gergely is elmondta a maga őszödi beszédét. A múlt héten nyilvánosságra került felvételen az éppen a főpolgármesteri címre pedálozó párbeszédes politikus kendőzetlenül beszélt saját szövetségese, a DK-s Gy. Németh Erzsébet esélytelenségéről (Gyurcsány embere a XVII. kerületi polgármesteri székre vágyik); a szocialistákkal való alkudozásairól; illetve megemlített egy nevet is, az [...]

Csupán két dologra szeretnénk felhívni a figyelmet: miközben Karácsony Gergely azzal büszkélkedik, hogy a fővárosi kerületek közül Zugló hívta le a legtöbb támogatást Brüsszelből, pár mondattal később már „arra veszélyre hívja fel a nézők figyelmét”, hogy a kormány miatt elzárhatják az EU-s forrásokat. Illetve érdemes megnézni azt a jelenetet is, mikor Karácsony Gergely Jávor Benedekkel egyetemben azon röhög, hogy hogyan sikerült megbuktatni Trócsányi László bizottsági jelölését. Jávor külön meg is jegyzi: a következő célpont Magyarország következő biztosjelöltje, Várhelyi Olivér.

Karácsony Gergely rendkívül jól mozog Brüsszelben, mondhatni: otthonra lelt. Felkészül a másik két bohóc: Puzsér Róbert és Berki Krisztián.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére