Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony: az ember, aki ott is volt, meg nem is

Prokaj Dávid

2021.06.16. 15:00

Leültették a lelátóra, de látszott rajta, hogy azt sem tudja, hol van.

 

Karácsony nem az elvek embere. Ez már megtudhattuk az elmúlt években. Egyik napról a másikra vált pártot, továbbá ha az egyik napon állít valamit, képest a szöges ellentéte mellett kiállni a másik napon. És ezt szemrebbenés nélkül teszi. Helyette csak mosolyog, mint a tejbetök. Puzsér Róbert is megmondta, onnan lehet tudni, hogy mindenki Gergője hazudik, hogy mozog a szája.

Éveken át haknizta végig a sajtót, és íratta meg Gál J. Zoltánnal, hogy nem kell Magyarországra stadion, meg egyébként is drága, stb., stb., stb. Nekik megfelelt az az idejétmúlt, régi.

2018-ban a Budapesti Évnyitót is úgy hirdette meg a közösségi oldalán: „Nem kell több stadion!”

 

Majd amikor átadták a Puskás Arénát 2019 novemberében, az Uruguay elleni stadionavató mérkőzésre sem ment el. Pedig Budapest főpolgármestereként illett volna. De biztosan halaszthatatlan teendői akadtak. Vélhetően nem egy angoltanárnál járt.

Elmondása alapján nem egy „meccsjárós típus”. Azt a képet elnézve, amelyet tegnap a közösségi oldalán osztott meg, ez világosan meglátszik: sem szurkolói sálat, sem válogatottmezt nem viselt.

 

Az is egyértelműen kiderül a Facebook-posztjaiból, hogy már az önkormányzati kampányt is úgy tolta végig, hogy támadta a stadionépítéseket.

Elképzelhető, hogy valaki vett neki egy jegyet a tegnapi mérkőzésre. Talán éppen Kerpel-Fronius „a folyamat folyamatban van” Gábor ajándékozta meg, akivel közösen ültek a lelátón. Mázli, hogy nem a B-közép táborába szólt a jegyük, ott ugyanis végig is kellett volna szurkolnia a meccset, nem csak a követői előtt pózolni az Európa-bajnokság egyetlen telt házas mérkőzésén.

Tudjuk jól, hogy ha az ellenzéken múlt volna, sem telt ház, sem Puskás Aréna, sem Európa-bajnokság nem lenne. Elég, ha csak az elmúlt másfél évre gondolunk vissza, hogy a baloldal mi mindent tett annak érdekében, hogy akadályozza a koronavírus elleni védekezést. A mai napig nem ismerték el, hogy a kormány jól kezelte a járványt, és az oltási kampány is sikeres volt Magyarországon.

Ehelyett a főpolgármester a rinocéroszéhoz hasonló vastag arcbőrrel kiment szurkolni abba a Puskás Arénába, amely fel sem épült volna, ha neki kellett volna áldását adnia a munkálatok megkezdésére.

Megmosolyogtató, hogy éppen a tegnapi meccsen lett „meccsjárós”. Csak és kizárólag a Facebook-lájkok bezsebelése érdekében.

Ehhez nem kellett volna végigunnia a mérkőzést, nem kellett volna hagynia magát ilyen könnyen rábeszélni.

Zöldemberként nem a focipálya meg a nézőtér az ön terepe, főpolgármester úr!
Találhatott volna magának hasznosabb programot. Ezt a másfél órát szentelhette volna többek között a szakdolgozat és a nyelvvizsga-bizonyítvány felkutatásával is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Abortuszkereső” weboldalt támogat Joe Biden

„Abortuszkereső” weboldalt támogat Joe Biden

A portálon főként gyermekeknek adnak tanácsokat.

Németországban bevezethetik a nem megválasztásának jogát

Németországban bevezethetik a nem megválasztásának jogát

Tizennégy éves kortól mindenki szabadon megváltoztathatja majd a nemét és a keresztnevét Németországban egy formálódó törvénytervezet szerint, amelyet csütörtökön mutattak be.

Véleménye miatt cenzúrázta Dr. Jordan Peterson pszichológust a Twitter

Véleménye miatt cenzúrázta Dr. Jordan Peterson pszichológust a Twitter

A Twitter cenzúrázta a kanadai pszichológust és bestseller-írót miután az eredeti nevén említette Ellen Page „transznemű színésznőt”, aki ma már „Elliot” néven szerepel, és férfiként azonosítja magát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére