Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga eddigi munkássága csupán szemfényvesztés volt a baloldalnak

Prokaj Dávid

2021.07.20. 17:00

Az 168 Órának adott interjújából ugyanis azt derül ki, hogy ő valójában sose tartozott a baloldali táborba, és a jövőben se szándékozik teljesen betagozódni a közegbe. Vajon mit szól ehhez pártelnöke, Gyurcsány Ferenc?

 

Évek óta más sem csinált, mint mindannyiunkat hazugságba ringatott el Kálmán Olga. Éveken át néztük és hallgathattuk olykor felháborodva az ATV, majd a Simicska-féle HírTV-ben a műsorvezetés csimborasszóját.

Hogyha Kálmán Olga nevét bárki meghallotta, akkor mindenki tudta és érezte, hogy ott egy Orbán Viktortól ellentétes véleményt fogja napi dózisban átmosni a hallgatóság agyát. Ez a tömeg pedig hálásan meg is köszönte szépen, hiszen ők úgy kívánták leélni az életüket, hogy nem kívánnak minimálisan se a valósággal találkozni. Nekik ugyanis így volt kényelmes.

Minden hétköznap este bekapcsolni a televíziót, és „mindenki Kálmán Olgáját” hallgatni egy baloldali szokássá vált. Ott és akkor tudta az egyszerű ellenzéki szavazó, hogy a baloldal által mesterségesen megteremtett, fényesre csiszolt műsorvezetőtől azt kapja meg, amire ő egész nap a munkahelyén vágyott:

határozottan és szépen hangozzék el az éppen aktuális nóta az O1G-kórustól.

Kálmán Olga volt az a személy, aki arra volt a legalkalmasabb, hogy bármi kritika nélkül, kedvesen és széles mosollyal fogadja a 2010 előtti világ krémjét. Aki viszont egy kicsit is jobboldalra helyezkedett el az általa helyesnek vélt baloldali narratívától, azt midig igyekezett megalázni műsoraiban.

Mert ez volt a mérce. A stílus. A minőség.

 

A vérbeli baloldaliság jelmezét azonban a 168 órának adott interjújában nem hogy levetette, de el is hajította magától. Mondhatnánk: lehullt az álca, kibújt a szög a zsákból stb.

Ugyanis arra a felvetésre, miszerint

korábban médiaszereplőként objektív szerepből, kívülről figyelte az eseményeket. Most a pártpolitikából, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagjaként jelenik meg a közéletben”

a DK politikusa felelőtlenül azt a választ adta:

Ettől még az ember a valóságot objektíven látja.”

 

Hiába politizál már a Demokratikus Koalícióban, hiába ölelte magához Gyurcsány Ferenc, hiába az a sok-sok műsor amiben a jobboldali politikusokat igyekezett megszorongatni. Ez a Kálmán Olga-féle újmúlt kreálásában már nem fér bele.

Ő már független-objektív műsorvezetőként emlékszik vissza magára, mostanra pedig politikusként is így igyekszik láttatni magát.
Kérdés, hogy vajon ez az új típusú Kálmán Olga is ugyanúgy szimpatikus lesz a gyurcsányista tábornak, vagy sem?

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Koalíciós partnerekből ellenségek, avagy mi folyik Terézvárosban?

Koalíciós partnerekből ellenségek, avagy mi folyik Terézvárosban?

Soproni Tamás momentumos polgármester még július végén eltávolított egy MSZP-s képviselőt a látszatkoalícióból, mert állítólag 14 millió forintos kárt okozott az önkormányzatnak. Ez azonban nem vetett véget a belső feszültségeknek.

Orbán Viktor: Hallgassuk meg egymást!

Orbán Viktor: Hallgassuk meg egymást!

A miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett videóban kér mindenkit, hogy töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Laschet: Aki vendégként bűncselekményt követett el, azt ki kell toloncolni

Németország konzervatív kancellárjelöltje egy interjúban erősítette meg, hogy bármilyen háborús övezet Afganisztán, akkor is a zéró tolerancia elve érvényesül a migráns bűnelkövetőkre.

Zavartan tébláboló afgán férfit fogtak el a rendőrök

Az afgán férfi a VII. Kerületi Rendőrkapitányság területén téblábolt, amikor egy rendőr észrevette.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére