Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter a saját labirintusjátékának az áldozata

Sümeghi Lóránt

2016.09.15. 14:15

Miután Juhász Péter az Együtt alelnöke végre beismerte, hogy az épp börtönbüntetését letöltõ, maffiózó Portik Tamásnak sajtószemlét készített, a politikus egyre zavarosabb magyarázkodási ámokfutásba kezdett.
Juhász Péter politikai süllyedése csak azért nem látványosabb, mert már nincs nagyon hová elmerülnie.

Ugyanakkor le kell szögezni, hogy az Együtt alelnöke valóban kitartóan próbálja magát tisztára mosni Portik Tamás olajmaffiózóval ápolt rejtélyes kapcsolatával összefüggésben. Csakhogy emberünk nem a kommunikáció nagymestere. Az elmúlt napokban tett médiamegjelenéseinek részletes áttanulmányozása arra engednek következtetni, hogy Juhász Péter végleg elveszett a ködös kijelentéseiből felépített alternatív valóságában.

Az internet kinyomtatásától, a Facebook-posztokon keresztül, a sajtószemléig minden elhangzott.

A pártalelnök 2016. szeptember 8-án tette közzé a Facebook felületén azt a videót, amelyben első ízben reagált azokra az ellene felhozott vádakra, miszerint sajtószemle elkészítésével bízta meg őt F. Erikán keresztül Portik Tamás.

Ezzel pedig kezdetét vette a Juhász-féle labirintusjáték.

A politikus elmondása szerint miután F. Erikával találkozott, a nő arra kérte, hogy "nyomtassa ki számára az internetet, bármit is jelentsen az." Juhász itt egyelőre csupán egy ominózus paksamétáról, és egy olyan titokzatos borítékról beszél, amelybe elmondása szerint csupán a kinyomtatott internet került.

Majd a 2016. szeptember 9-én elhangzott kijelentése szerint az internet kinyomtatásaként elhíresült kérés átalakult egy a Juhász által posztolt Facebook-bejegyzések papírra nyomtatásává, hiszen valamilyen rejtélyes oknál fogva ezek is érdekelhették Portik Tamás bűnözőt. 

Azonban még ugyanezen a napon – szeptember 9-én – az ATV-ben már egy újabb kommunikációs csavart alkalmazott Juhász. Az internet kinyomtatásától, a Facebook-bejegyzéseken át, végül eljutott oda az Együtt alelnöke, hogy mégiscsak konkrét sajtószemlét végzett Portik számára:

  • ATV: Ez egyébként egy sajtószemle volt?
  • Juhász Péter: Így van.

A riporter ráadásul további kérdésekben is szándékosan a sajtószemle szót használja, mely szemmel láthatóan nem zavarja Juhászt Pétert. 

Ezáltal válik igazán egyértelművé az, hogy milyen evolúciós utat járt be a Juhász-féle takarózás és hárítás annak kapcsán, hogy tulajdonképpen milyen kérést is teljesített.

Azonban kommunikációs nagymesterünk végül 2016. szeptember 13-án alkotott igazán maradandót a HírTV stúdiójában, amikor újabb mérföldkőként már azt is elismerte, hogy azok az információk is érdekelték Portik kapcsolattartóját, amelyek

nem feltétlen az interneten vannak."

Összegezve tehát, miután Juhász Péter megkapta F.Erikán keresztül Portiktól az ominózus fényképet, az azután elhangzó kérés, miszerint "nyomtassa ki az internetet" pár nap leforgása alatt átalakult – Juhász szerint – az olyan információk átadásáig, amelyek "nem feltétlen az interneten vannak."

Amennyiben a Juhász-Portik-ügy kapcsán már most ilyen részletességig derülnek ki alapvető ellentmondások, már csak a kérdés, hogy mikor derül ki valami újabb színezetű információ a Juhász Péter, F. Erika és Portik Tamás háromszögben keringtetett, titokzatos borítékról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére