Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jókat kacarásznak Hajós András stand-up előadásán Karácsony forradalmi ünnepségén

888.hu

2019.10.23. 19:50

Üzennénk a Karácsony közönségének: ez most nem a nevetgélés napja! Adjunk tiszteletet a bátraknak!

Érdemes bekukkantani az ellenzéki portálokra, ahol olyan címekkel várják az olvasót, mint hogy: „Hajós csak úgy beugrott poénkodni”. Amit a Városháza parkolójában művelnek, az az '56-os hősök emlékének porba tiprása.

Karácsony „nagyszabású” rendezvényére többek között Hajós András dalszerző, műsorvezető is beugrott húzni az időt. A főpolgármester házi komédiása az 1956-os forradalom és szabadságharcról totálisan elfelejtkezve egyáltalán nem vicces szövegekkel nevettette a közönséget.

Hajós elmondta, „nem akkor lázadt fel először, mikor a matektanárja rászólt kisiskolás korában. Az anyja ellen lázadt először, mikor rendet rakott az íróasztalán, cserébe kidobta két ruháját a kukába. Az anyja győzött.”

Majd a közönség előtt azt is elmondta: elég lett volna őt megkérdezni az önkormányzati választás eredményéről, mert ő már két éve is tudta, hogy Karácsony győzni fog. Mondjuk az nem derült ki, milyen győzelemre gondolt, két éve ugyanis még Karácsony sem sejthette, hogy a főpolgármesteri pozíció lesz a menekülési útvonala egy csúfos miniszterelnök-jelölti bukás után.

Az 1956-os hősökről totálisan elfeledkezve az ellenzék az önfényezést, a nevettetést és a gyűlölködést választotta. Ez ám a színvonal!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére