Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Johnny Depp ártatlan

Horváth József György

2016.05.30. 22:38

Immár mindkét volt felesége a színész védelmére kelt.

Amber Heard testi sértéssel vádolja Johnny Depp-et, és ezért nem kevés kártérítést is igényel. Egy hete döntött úgy, hogy házasságának véget vet. Amikor beadta a válókeresetet a bíróságra, egyúttal távol tartási végzést kért férje ellen. A bíró rendelkezése szerint Johnny nem mehet a színésznő közelébe az egy hónap múlva esedékes tárgyalásig. Amber még azt is kérelmezte, hogy az otthonuk az övé maradjon, sőt házassági szerződés híján a színész vagyonára is igényt tart, havi 50 ezer dolláros tartásdíjat követel.

Az ügy viszont elég rejtélyes, ugyanis mikor múlt hétvégén Amber rendőröket hívott, családon belüli erőszakot emlegetett, és állítólag férje egy iPhone-nal vágta arcon, de a rendőrök jelentésében nem szerepel sérülés. A friss fotókon viszont tényleg zúzódások látszódnak a színésznő arcán. Azt mondja, Johnny próbálta lefizetni, hogy hallgasson, de ő inkább beadta a válókeresetet. Az eset gyanús körülményei felvetnek néhány olyan elméletet is, amelyben Amber exe, azaz házastársa Tara is szerepet kapott. A színésznőről sokan tudják, hogy biszexuális, Tara pedig az ex/neje/”férje”/házastársa, és sokan azzal magyarázzák a hirtelen jött sérüléseket és válási követelésüket, hogy talán románcuk kapott új lángra.

A legújabb hírek szerint a színész mindkét korábbi felesége kiállt Johnny mellett, - akárcsak a sztár lánya, Lily Rose - ugyanis ők is nevetségesnek találták Amber Heard vádjait. Lori Allison 2 évig volt a sztár felesége, először ő nyilatkozta azt:

Amber egyértelműen hazudik, mivel Johnny képtelen lenne bántalmazni egy nőt."

Ezután nem sokkal Vanessa Paradis is megszólalt, pontosabban egy nyílt levélben fogalmazta meg a véleményét. Ebben érzékeny és szerető férfinek nevezi a színészt, két gyermekének apját, aki az együtt töltött 14 év alatt egyszer sem adott okot arra, hogy féljen tőle, egyszer sem emelt kezet a család egyik tagjára sem. Õ is felháborítónak tartja Amber vádjait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére