Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbik: a szemkilövetõ Gyurcsány-kormány a demokrácia aranykora volt a jelenhez képest

Pörge Béla

2019.01.09. 18:38

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje szerint a legsötétebb balliberális kormányzatok alatt is sokkal jobb volt Magyarországon, mint ma.

A Mirkóczkival készült interjú a Magyar Narancs csütörtöki számában lesz majd olvasható, ám a lap egy kis előzetest már közölt az anyagból. És micsoda előzetest!

Mirkóczki szerint ha elvonatkoztatunk (sic!) a 2006-os rendőri brutalitástól, akkor

még a legsötétebb Medgyes­sy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van."

Először is a Jobbik lényegében azoknak a kormányoknak "hála" (ellenében) született meg, amelyeket Mirkóczki most menteget. Ráadásul az interjú későbbi részében arról beszél, hogy a Jobbiknak néhány körzetben vissza kellett volna lépnie a baloldali ellenzék javára áprilisban.

Még érdekesebb maga a tény, hogy Mirkóczki elvonatkoztatna a 2006-os rendőrterrortól. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a Kádár-rendszer tulajdonképpen jó volt, csak el kell vonatkoztatni attól, hogy ő vezényelte a megtorlásokat az 1956-os szabadságharc után, később pedig eladósította az országot egy rakás hitellel.

Végezetül álljon itt néhány kép és egy videó arról, hogy Mirkóczki mitől akar elvonatkoztatni! Ne feledjük, hogy számos olyan embert ért hasonló támadás, aki akkoriban jobbikos volt. Hát igen, így kell szembeköpni azokat, akik egykoron támogattak!

Bizonyára ők is úgy gondolják, hogy akkor sokkal jobb volt, mint ma.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére