Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter és a moslékkoalíció hamis illúziói

Schüller Márton Imre

2021.09.06. 13:00

A Jobbik vezetője az Indexnek adott interjút, amelynek olvasása közben bepillanthattunk a hatpárti koalíció működésképtelenségének rejtelmeibe.

 

A hatpárti koalíció működésképtelenségének kérdésében eddig Jakab Péter virította a legátlátszóbb álnaivitást.

Szerinte a pártok által lefektetett közös alapprogram lesz a biztosíték arra, hogy a moslékkoalíció meg tudja kezdeni országépítő munkáját, amitől minden (is) jobb lesz. Amiről azonban nincs megegyezés, arról a hat párt közösen dönt. Aha!

A baloldali koalíció életképtelensége már az MSZP és az SZDSZ közös kormányzása során is megmutatkozott, ami pusztító következményekkel járt az ország számára. Ez pedig csak két megegyezésre képtelen párt volt. Most képzeljük el a helyzetet hat megegyezni nem tudó párt esetében. A miniszterek kijelöléséig sem jutnának el. Egy ilyen helyzetben pedig Gyurcsány Ferenc ismét előléphetne „megmenteni” az országot. (Hiszen végeredményben nem ez a cél?)

Hogy lehet ennyire hülyének nézni a választókat?

Egyébként az interjúból kiderül, hogy már a Paks II ügyében sem tudnak egyezségre jutni a baloldalon. Köszönjük Jakab Péternek, hogy rögtön példát is hozott arra, hol kezdődnek a bajok.

A Jobbik miniszterelnökjelölt-jelöltje mostanra legalább Gyurcsányhoz hasonlóan mély teológiai ismeretekre tett szert. Az interjú egy pontján kijelentette, hogy jön a pápa, és az amúgy református Orbán Viktor kezdhet gyónni. Csak a jegyzőkönyv számára említsük meg, hogy a reformátusoknál nincs ez a fajta gyónás.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére