Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter és a moslékkoalíció hamis illúziói

Schüller Márton Imre

2021.09.06. 13:00

A Jobbik vezetője az Indexnek adott interjút, amelynek olvasása közben bepillanthattunk a hatpárti koalíció működésképtelenségének rejtelmeibe.

 

A hatpárti koalíció működésképtelenségének kérdésében eddig Jakab Péter virította a legátlátszóbb álnaivitást.

Szerinte a pártok által lefektetett közös alapprogram lesz a biztosíték arra, hogy a moslékkoalíció meg tudja kezdeni országépítő munkáját, amitől minden (is) jobb lesz. Amiről azonban nincs megegyezés, arról a hat párt közösen dönt. Aha!

A baloldali koalíció életképtelensége már az MSZP és az SZDSZ közös kormányzása során is megmutatkozott, ami pusztító következményekkel járt az ország számára. Ez pedig csak két megegyezésre képtelen párt volt. Most képzeljük el a helyzetet hat megegyezni nem tudó párt esetében. A miniszterek kijelöléséig sem jutnának el. Egy ilyen helyzetben pedig Gyurcsány Ferenc ismét előléphetne „megmenteni” az országot. (Hiszen végeredményben nem ez a cél?)

Hogy lehet ennyire hülyének nézni a választókat?

Egyébként az interjúból kiderül, hogy már a Paks II ügyében sem tudnak egyezségre jutni a baloldalon. Köszönjük Jakab Péternek, hogy rögtön példát is hozott arra, hol kezdődnek a bajok.

A Jobbik miniszterelnökjelölt-jelöltje mostanra legalább Gyurcsányhoz hasonlóan mély teológiai ismeretekre tett szert. Az interjú egy pontján kijelentette, hogy jön a pápa, és az amúgy református Orbán Viktor kezdhet gyónni. Csak a jegyzőkönyv számára említsük meg, hogy a reformátusoknál nincs ez a fajta gyónás.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére