Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt egy videó arról, hogy mekkora diktatúra van Magyarországon!

Pörge Béla

2018.05.09. 11:05

Akkora nagy a diktatúra, hogy a rendõrök mellett is szándékosan akadályozhatod a villamos forgalmát, mert csak. Mert JOGOD VAN hozzá!

Mielőtt elmosta volna az eső a tegnapi tüntit, még a kezdés előtt történt pár felháborító jelenet. Bár a tér közel sem telt meg, sőt, a szervezők többször is azt kérték a pár ezer résztvevőtől, hogy a Parlament épületéhez minél közelebb menjenek, néhányan csakazértis meg akarták akadályozni a 2-es villamos közlekedését. Nem számít, hogy emberek próbálnak hazajutni, nem számít, hogy a villamosnak a KRESZ szerint mindenhol elsőbbsége van (kivéve, ha tábla mutatja ennek az ellenkezőjét), ha dékás, szoci vagy jobbikos tüntiző vagy, neked JOGOD VAN a villamos elé állni és mutogatni!

Érdemes megnézni a videót, jól látszik, hogy páran úgy gondolják, nekik mindent lehet. Közben néha behallatszik, ahogy az utasok nem éppen szofisztikált módon üzennek a tüntetőknek, akik minden bizonnyal nagy népszerűségre tettek szert a villamos utasainak körében. Az már csak hab a tortán, hogy a videó alatti kommentek többsége a villamosvezető türelmét méltatja, és arról értekeznek, hogy ők bizony a tömegbe hajtottak volna...

A 2-es villamos egyébként a tüntetés bejelentett ideje alatt csak a Kossuth térig járt, ám előtte eredeti útvonalán, a Jászai Mari térig közlekedett. A villamosok még 6 környékén is próbáltak visszajutni a Közvágóhíd irányába, hogy a munkából hazafelé igyekvő embereket minél gyorsabban elvihessék. Ezt viszont pár EU-s zászlókba öltözött tüntiző mindenképp meg akarta akadályozni.

Persze azt már 2014-ben is megtanulhattuk, hogy 9 embernek joga van kib888szni több száz emberrel, és nyugodtan lezárhatják a Lánchidat, mert miért ne. MERT DIKTATÚRA VAN!!!!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére