Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét támadhat a gyerekgyilkos muszlim bébiszitter

Nagy Gábor

2016.07.14. 20:18

Sokkolta a világot, amikor februárban, egy moszkvai köztéren levágott gyerekfejjel a kezében kiabált egy muszlim dadus. A nõt jelenleg egy orosz pszichiátrián kezelik, azonban az orvosok figyelmeztettek: bármikor újra lecsaphat!

Legkorábban három év múlva szabadulhat a börtönből az az üzbegisztáni bébiszitter, aki februárban brutálisan kivégzett egy gondjaira bízott négyéves kislányt Moszkvában.

A muszlim nő – akinek közben a neve is kiderült: Gyulchekhra Bobokulova – feketébe öltözve lóbálta a gyerek fejét az egyik metróállomáson, miközben azt üvöltözte, hogy ő terrorista, és felrobbantja magát. A kislány holttestét később egy kiégett lakásban találták meg.

A nő tettére azóta sincs magyarázat, a pszichiátriai vizsgálat bebizonyította, hogy teljesen elborult az elméje. Szörnyű tette miatt később remegő hangon kért bocsánatot:

Nagyon megbántam a dolgot, rossz és csúnya cselekedet volt! Most itt vagyok egyedül a gyerekek nélkül, és senkinek nincs rám szüksége..."

A 38 éves muszlim nő már három hónapja van börtönben, és állandó orvosi kezelés alatt áll. A kezelést vezető orvos azonban nyugtalan a bébiszitterrel kapcsolatban:

Csak az intenzív terápiának köszönhető, hogy még nem támadott meg senkit, ám ha egyszer leáll a gyógyszerek szedésével, komoly veszélyt jelenthet mindenkire. Nem kizárt, hogy újra lecsap!"

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére