Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét a szívükhöz kaphatnak az ellenzéki újságírók: a vizes vb szervezésével rajtuk kívül mindenki elégedett

888.hu

2017.07.30. 18:58

Mindennel maximálisan elégedettek voltak a vizes sportokat tömörítõ nemzetközi szövetség, a FINA vezetõi, a Budapesten és Balatonfüreden rendezett világbajnokságon.

Az ingyenjegyért sorban álló ellenzéki újságíróknak Julio Maglione, a szervezet elnöke a vasárnapi záró sajtótájékoztatón kiosztott pár taslit. Elmondta, az egész "FINA-család" feledhetetlen élményekkel gazdagodott az elmúlt két hétben.

Fantasztikus helyszíneken, nagy tömegek előtt zajlottak a versenyek, egy csodálatos országban"

– fogalmazott.

Hozzátette, maximálisan elégedettek mindennel, mindenki otthon érezte magát Budapesten. Maglione kiemelte, a vizes sportok fejlődéséhez nagy mértékben hozzájárult ez a világbajnokság.

Seszták Miklós, a szervezőbizottság elnöke úgy vélte, az elmúlt tizenhét nap az az összefogásról, a kölcsönös tiszteletről és a sport ünnepéről szól. Köszönetet mondott a FINA-nak, a szervezőknek és az önkénteseknek, akik nélkül – mint hangsúlyozta – nem sikerült volna a rendezés.

Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója szerint a fantasztikus helyszínek, a Duna Aréna, a "magyar tengernél" Balatonfüred, a Városliget a Vajdahunyad-vára látképével, az óriás-toronyugrás a Parlamenttel szemben, vagy a csodálatos Margitsziget egyformán elbűvölte a szurkolókat és a sportolókat. Külön kiemelte a drukkereket, akik szerinte elképesztő hangulatot varázsoltak mindenhol, vereség vagy győzelem esetén is ünnepeltek, ez pedig a legfontosabb a sportolóknak.

(A borítókép csak illusztráció, a liberálisok természetesen nem akarnak ilyen jövőt.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére