Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Pörge Béla

2019.04.19. 11:28

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenzõ üzenetek.

Korábban már írtunk a VOX nevű spanyol pártról, mely főleg a bevándorlásellenes üzenetei miatt egyre népszerűbb Spanyolországban. Az április 28-án (jövő vasárnap) esedékes spanyol választásokon tíz százalék feletti eredményt érhetnek majd el.

A Vox a migráció és a "genderelmebaj" ellenzése miatt természetesen szálka a liberálisok szemében.

A "függetlenobjektív Independent" például arról ír, hogy milyen remek ötlet a spanyoloktól, hogy a választási tévévitából kitiltották a VOX képviselőit, így a bevándorlásellenes párt nem tudja eljuttatni üzeneteit az emberekhez.

Milyen jó, haladó, liberális ötlet ez! Így működik a véleményszabadság!

Az Independent nagyjából úgy független, ahogy az amerikai sajtó baloldali része, vagy éppen nálunk a 444. Minden további nélkül le szokták hülyézni az Amerikai Egyesült Államok elnökét, alapvetésként kezelve, hogy aki Trumpot támogatja, az ostoba. Ennek az objektivitásnak a jegyében a VOX elhallgattatásáról is pozitívan írnak, sőt!

Lenne mit tanulnunk a spanyoloktól itt, Nagy-Britanniában"

– teszik hozzá, majd azt fejtegetik, hogy a szólásszabadság felelősséggel jár, ezért a UKIP és Nigel Farage új pártja, a Brexit Párt nyugodtan kitiltható a tévéből és az egyéb mainstream médiumokból. A cikk végül azzal zárul, hogy érdemes Spanyolországot követni az úgynevezett szélsőjobboldal kezelésével, hiszen ők tudják, mi a fasizmus.

Itt tart most a haladó világ, betiltanának mindent, ami ellenkezik a véleményükkel. Ez most a bevándorlásellenes hangok megbélyegzését és elhallgattatását jelenti az ő kis píszí világukban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére