Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen a liberális véleményterror és a szólásszabadság korlátozása

888.hu

2017.08.22. 09:58

A liberálterroristák most egy francia modellt szemeltek ki célpontjuknak. A haladó baloldalon már ciki európai polgárnak lenni, jobb ha az ember világpolgár. Abba már bele sem merek gondolni, hogy milyen gáz lehet valamilyen valós nemzetnek a polgára lenni.

A politikai korrektség és a mainstream média mindennapi hazugságai által gúzsba kötött francia közbeszéd egyes képviselői egyszerűen lerasszistázták azt a szépségkirálynőt, aki a barcelonai terrortámadás után a következő mondatot posztolta közösségi oldalára:

Elhatározzák már végre magukat a politikusok, hogy megvédik az európai polgárokat? Minden gondolatom az áldozatoké és családtagjaiké.”

De a "rasszista szépségkirálynő" megkapta a magáért, amiért az "európai polgárok" jelzőt merte használni. Többen fölháborodtak, mondván, hogy ma már kirekesztő európainak lenni.

A korábbi Miss France, Marine Lorphelin ezek után törölte bejegyzését, elnézést kért, és egyetértett abban, hogy nemcsak az európaiak, hanem az egész világ biztonsága fontos, ugyanakkor visszautasította a bírálatokat, amelyek rasszistának bélyegezték.

Tehát foglaljuk össze: ma már kirekesztő dolog európainak lenni, sőt, egyenesen rasszista megnyilvánulás az, ha valaki az "európai polgárok" biztonságáért aggódik.

A liberális véleményterror zászlóvivői természetesen nem gondolnak bele abba, hogy a politikailag korrekt nyelvezetnek köszönhetően csorbul a szólás- és a sajtószabadság, amely a szélsőséges nézetek terjesztése mellett megveti az álhírek melegágyát is.

Tehát, amikor a szélsőbalos és szélsőliberális tüntetéseken a politikai korrektség mellett törnek lándzsák, akkor egy időben a sajtó és a szólás szabadságát tiporják a sárba. Ezt a paradoxont látszólag képtelenek megérteni és feloldani, így a liberális értékrend oltárán oly sok minden mással együtt, ezt is feláldozzák.

Mi mindenesetre tartjuk magunkat a korábbi nézeteinkhez, mely szerint

a píszí halott!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére