Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen a balliberális hírhamisítás: Komjáthi ellen nem is történt rendõri intézkedés

Sümeghi Lóránt

2018.12.09. 11:10

A tegnapi, néhány ezres "tömeget" magába foglaló ballib tüntikézéssel kapcsolatban úgy tûnik, bármit bevet az ellenzék, csakhogy napirenden tartsa az eseményt.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szombaton délelőtt megrendezett tüntetés különösebben nem hozott lázba senkit, bár kimentek pár ezren, balhé nem volt, komolyabb dugókat nem okozott a tüntetés, így az ünnepekre készülő embereket nem annyira érintette meg az esemény. Bár egyes baloldali médiumok lelkendezve számoltak be róla, hogy a bejelentett tüntetés végén pár százan (!) a rendőrök között bejutottak a Kossuth tér lezárt részére üvöltözni, ebből sem lett semmi, már délután kettő és három között véget ért a buli.

A legtöbben beérték a fenti események felnagyításával, azonban a Balra Magyar nevű – MSZP-hez köthető – portál egészen meglepőt húzott, ugyanis egy korábbi tüntetésen készült fotóval illusztrálták, hogy miért kellene rettegnie Orbán Viktornak!

A képhamisításhoz annyit érdemes csupán hozzáfűzni, hogy a képet nem a Balra Magyar készítette, és főleg nem tegnap. Nagy valószínűséggel április tájékán rögzíthették, elég csak megtekinteni a zöldellő fákat.

A lopott, hamisított fotó után jött a kamu rendőri erőszak vádja

Egy, a tüntikézés után kiadott, izzadságszagú MSZP-s közlemény megpróbálta azt a látszatot kelteni, mintha Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét azért kellett volna kórházba vinni, mert a Kossuth téren rendőri erőszak áldozata lett volna. Mint írják,

"az MSZP tiltakozik az ellen az eljárás ellen, ahogyan a párt alelnökét Komjáthi Imrét a földre teperték a karhatalom emberei a Kossuth téri szakszervezeti tüntetésen. Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Komjáthi Imre csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását. Komjáthi Imrét a rendőrattak után térdsérüléssel kórházba szállították, jelenleg a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják."

Attól most vonatkoztassunk el, hogy Komjáthi egyáltalán milyen jogcímen tesz eleget bármilyen olyan jellegű, a közrend megbontását megcélzó felhívásnak, amelyet egy szakszervezet kiált ki. Inkább szorítkozzunk a tényekre és nézzük meg, hogy valójában mi történt a téren. Alább olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye, amely finoman fogalmazva rendet tesz a vágyvezérelt szocialista fejekben, ugyanis abból kiderül, még csak rendőri intézkedés sem történt Komjáthival összefüggésben:

"a Budapesti Rendőr-főkapitányság minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét. A BRFK 2018. december 8-án a Budapest V., Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia. Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt."

Hát mi ez, ha nem a hírhamisítás iskolapéldája?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére