Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így szereti KariGeri a budapestieket!

HKJ

2020.05.24. 19:00

Ma volt az a ritka pillanat, amikor a Kiss János altábornagy utca lakói – köztük olvasónk – még egy hidegzuhanynak is nagyon örültek volna.

De nem volt. Se hideg, se meleg. A WC is gyorsan megtelt, s még arra sem volt víz, hogy vödörrel segítsenek magukon.

Miért is lett volna, hiszen a Fővárosi Vízművek ékes magyar nyelven megfogalmazott hirdetménye tudósít róla, hogy „munka miatt, folyamatos vízvisszaadás mellett vízhiány várható.” S javasolják nagy bölcsen, hogy a lakók előre gondoskodjanak elegendő vízmennyiségről a napi szükséglethez. Bravó, gondoskodjanak, miután váratlanul elzárták a vizet.

Hiszen a budapesti polgár, akinek érdekeiért Karigeri él hal és éjt nappallá téve dolgozik, hogyan gyűjtsön vizet, ha fogalma sincs arról, hogy a Vízművek mit tervez a vízvezetékhálózattal.

Tudjuk, munkát! Amiről a mellékelt értesítést csak két utcával arrébb lehetett összehalászni. De mint látható, ez is hihetetlen pontos, mondhatni karigeris. Május 26-ra szól, ma pedig még csak május 24-et mutat a naptár.

Az érdeklődő budapesti polgárnak – akit a főpolgármester úgy szeret – telefonos érdeklődésére pedig a Vízművek elmondja, azért nem értesítették őket, mert erre se idő, se ember nincs.

Nem baj, fontos, hogy KariGeri szereti őket.

Így, hogy miközben a baloldal a járvány miatt aggasztó munkanélküliséggel vádolja a kormányt, addig a Vízműveknél nincs kapacitás a lakosság értesítésére, ahogy a Pesti úti idősotthonban sincs elég ápoló. Itt fele létszámmal kénytelenek működtetni a céget, amiért az az önzetlen dolgozó is napokig kénytelen volt bejárni, aki odaadó magatartásával esetleg behurcolta a betegséget az intézménybe, miközben láza volt, rosszul érezte magát és szárazan köhögött.

Egyébként tudják hol nincs emberhiány? KariGeri helyettesei között, ahol csúcsgázsiért egymás sarkát tapossák öten, meg a Főpolgármesteri Hivatal állományában, ahová nem győzik számolatlanul fölvenni a haverokat.

Csak cselekedni képtelenek. A várost működtetni.

Mit gondolnak, Tarlós István idejében elképzelhető lett volna ez a szégyenteljes gyakorlat?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy napra virradtunk ma, ezért egy történettel és egy fotógalériával emlékeztetünk mindenkit, hogy „nem kell félni” a másoktól.

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Tóka Gábor azt állította, hogy Karácsony az egyetemen még tudott angolul, hiszen közösen írtak egy tanulmányt, csakhogy erről maga Karácsony ismerte el 2004-ben, hogy Tóka csak kedvezett neki, és nincs valós munkája a dolgozatban.

Trollmentes lakodalom

Trollmentes lakodalom

Igazán bombasztikus ötlettel jelentkezett Mérő László. A matematikusnak a Telexen megjelent írása szerint a Fidesz hívei meghekkelhetik az ellenzéki előválasztást. „Százezer tudatos fideszes résztvevő az előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát.”

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére