Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így mosdatja az Antifa szélsőbalos terroristáit Soros magyarországi szócsöve

M. Kovács Róbert

2020.06.01. 12:05

Érdekesen reagált az Antifa terrorszervezetté nyilvánítására a Soros-médiabirodalom hazai zászlóshajója, a 444.hu. Publicistájuk jogvédő szervezetekre hivatkozva magyarázza, miért veszélyes egy lazán szerveződő csoportot terrorszervezetként kategorizálni. Ezek szerint az Iszlám Állam esetében is csak a tagkönyvvel rendelkezők ellen lehetne fellépni?!

Megszokhattuk már, hogy

a „függetlenobjektív” média kettős mércével méri a politikai erőszakot.

Ha valahol szélsőjobboldalinak titulált fiatalok felvonulnak, az már náci félelemkeltés, de ha szélsőbalosok gyújtogatnak, akkor az „sokszor polgári engedtelenség” és csak néha „törvénytelen erőszak”. Persze érthető ez a hozzáállás, ha

a felforgatók és az őket mosdató médiumok kasszájába ugyanonnan csörgedezik az apanázs.

A világsajtót naponta járják be azok a képsorok, amelyeken Antifa-szervezetek fosztogatnak boltokat, gyújtanak fel autókat, vagy most már a Fehér Ház környezetét.

Az Amerikai Egyesült Államokban kirobbant tiltakozáshullám már napokkal ezelőtt elérte az utcai erőszak azon szintjét, amelyet nehéz demokrácia- vagy jogértelmezéssel legitimálni,

de azért

a nemzetközi spekuláns Soros György pénzügyi hálójához tartozó 444.hu még tett egy próbát.

A publicistájuk, Urfi Péter tollából kelt rövid elemzés arra világít rá meg nem nevezett „jogvédők” véleményére hivatkozva, hogy

a szabadságjogok korlátozásához vezethet, ha az Amerikai Egyesült Államok terroristaszervezetté nyilvánít egy nehezen meghatározható csoportot.

Nos, az tény, hogy az Antifa nem egy hivatalosan bejelentett „civil szervezet”, hanem

ideológiájukban antifasiszta, antikapitalista, elitellenes csoportok lazán szerveződő szövetsége, akik azért csak megtalálják egymást, ha balhéhoz kell mozgósítani tagjaikat.

Sőt: akad közöttük ennél jobban tetten érhető kapcsolat is.

Általánosságban sokan kijelentik, hogy az Antifát Soros György amerikai spekuláns alapította.

Mivel – ahogy már mondtam – előbbi nem egy hivatalosan bejelentett szervezet, így ez persze nem is igazolható. Ugyanakkor az amerikai konzervatív agytröszt, a washingtoni Capital Research Center elemzője, Matthew Vadlum már 2018-ban rámutatott, hogy több tucat olyan hangzatos elnevezésű antifasiszta szerveződést, mint a szélsőbaloldali Refuse Fascism (Utasítsd Vissza a Fasizmust), az előbbi alapításában részt vevő Revolutionary Communist Party (Forradalmi Kommunista Párt) vagy a mindenkori republikánus kormányok megbuktatására létrejött World Can't Wait (A Világ Nem Várhat) szervezeteket egyaránt az az Alliance for Global Justice (Szövetség a Globális Igazságért) pénzeli, amely

rendszeresen kap anyagi támogatást a Soros-birodalom zászlóshajójától, az Open Society Foundationtől (Nyílt Társadalom Alapítvány).
Nem beszélve a balhék középpontjában most is megtalálható „Black Lives Matters”-ről, amely közvetlenül is részesült Georgie bácsi anyagi támogatásából. Na nem olyan nagy összegeket, mint a Karácsony Gergely vezette főváros, inkább csak alkalmanként 50-100 ezer dollárt. (Persze ha a szervezet mögött nincs fenntartásra szoruló apparátus, épp elég pénz ez néhány zavarkeltő erőszakos akció megszervezéséhez.) Olyannyira fennáll ez a kapcsolat, hogy amerikai konzervatív médiumok máris arról írnak, hogy William Barr legfőbb ügyész vasárnapi bejelentése, miszerint
az 56 regionális FBI-irodát összekötő Egyesült Terrorellenes Erők (Joint Terrorism Task Force) hálózatát felhasználva, a szövetségi erőforrások összehangolásával kezdjük meg a bűncselekmények szervezőinek és felbujtóinak azonosítását

azt jelenti, hogy

a nyomozás kiterjed majd az OSF pénzügyi hálózatára is.

Persze így már érthető, ha a Soros-hálózat azonnal megtesz mindent, hogy világszerte antidemokratikus lépésként állítsa be az Antifa elleni fellépést. (Az már kevésbé, hogy a távoli és apró Magyarországon miért kell azonnal bevédeni a gyújtogatókat, ha csak nem szervilis magánszorgalomból...)

Az viszont biztos, hogy a Soros-hálózat magyarországi médiasejtje, a 444.hu azonnal megtette ezt.

A véleményszabadság megnyirbálása jó hívószó hazánkban, amelyre rendre rákapcsolódnak a Soros-féle jogvédők is.

Ugyanakkor az már nehezen érthető, hogy mire alapozza Urfi Péter, hogy egy lazán szerveződő szervezetet antidemokratikus lépés lenne terrorszervezetté nyilvánítani. A 2000-es évek elején útjára induló Iszlám Állam, amely az Al-Kaida egyik szárnyán nevelkedve nőtte ki magát mára a világ legbrutálisabb szervezetévé, szintén nem egy államilag bejegyzett szervezet, de életveszélyes és kártékony tevékenysége az elmúlt 20 évben emberek tízezreinek életét követelte. A KKK, vagyis

a Ku-Klux-Klan szintén nem kérte bejegyzését civil szervezetként.

Akkor ezek a társaságok is csak a demokrácia megcsúfolásával nevezhetőek terrorszervezetnek?!

A terrorizmus fogalma a nemzetközi terminológiában:

az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, mely félelemkeltés révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célokat szándékozik kikényszeríteni.

Nos, az Antifa ezen leírásnak tökéletesen megfelel. Akkor miért is ne lehetne terrorszervezet?! Mert akkor

nyomozhatnak utána és esetleg kiderül, hogy támogatói között olyan is van, aki magát milliárdos filantrópnak igyekezett beállítani,

bármilyen disznóság is derült ki körülötte?!

A 444 publicistája még egy érvet hoz az Antifa védelmében: szerinte a szélsőjobboldali szervezetekkel összevetve

az Antifa tevékenysége eddig még nem követelt emberéletet.

Itt a hangsúly az „eddig”-en lehetne. Az egyik legfrissebb videó tanúsága szerint ugyanis múlt éjjel Dallasban a tiltakozók egy saját üzletét karddal megvédeni igyekvő kereskedőt úgy helybenhagytak, hogy állapota válságos (a videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott... a szerk.).

Akkor már csak egy kérdésünk lenne a szélsőbalosok mosdatását oly lelkesen végző publicistához és munkaadójához.

Ha „eddig” nem követelt emberéletet a szélsőbalos lázongás, akkor meg kéne várni, amíg ez a feltétel beteljesül?

Ha így gondolják, vajon videós beszámolójukban miért igyekeztek minden erejükkel erőszakos, cigányok elleni hergelésnek beállítani azt a felvonulást, amelyet múlt hét csütörtökön futballdrukkerek kezdeményeztek a Deák téren?! Meghalt valaki?!

Ja, akkor nem... De egy héttel korábban ketten is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jönnek a Leopárdok!

Jönnek a Leopárdok!

A Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program keretében beszerzett német Leopard harckocsikat mutatták be Münchenben a Magyar Honvédség katonáinak.

„Meg kell akadályoznunk az újabb migrációs hullámokat”

Meg kell akadályoznunk az újabb migrációs hullámokat, le kell zárni a migrációs útvonalakat – hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, miután hivatalában fogadta Evarist Bartolo máltai külügy- és Európa-ügyi minisztert.

Ez történt ma

Ez történt ma

A mai nap legfontosabb hírei.

Felrobbant egy törökországi tűzijátékgyár

Felrobbant egy törökországi tűzijátékgyár

Legkevesebb négy ember meghalt, 97 pedig megsérült pénteken Törökországban, azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében – közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.

Szlovénia levett három országot a biztonságos országok listájáról

A szlovén kormány pénteki döntése alapján szombattól Horvátország, Csehország és Franciaország lekerül a biztonságos országok listájáról, miután ezen országokban nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma az elmúlt két hétben – írta a helyi sajtó.

Vörös bárók: Amihez Leisztinger Tamás hozzáért, abból arany lett

Vörös bárók: Amihez Leisztinger Tamás hozzáért, abból arany lett

A baloldal milliárdos oligarchái a mai napig meghatározó szerepet töltenek be a gazdaságban és a politikában is. A vörös bárók egyik prominens alakja Leisztinger Tamás, aki már az 1990-es években is ezer szállal kötődött az MSZP-hez, kapcsolatai révén állítólag még a zsarolástól sem riadt vissza, és odafigyel, hogy az elvtársak nehogy munka nélkül maradjanak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére