Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így hazudik az ellenzék: letagadják a nyilvánvalót

888.hu

2018.12.10. 20:30

Kunhalmi megpróbálta megvédeni az agresszív párttársát, aki korábban telehazudta a baloldali médiát azzal, hogy õt a rendõrök leteperték. Azóta a kép némileg tisztult és kiderült, hogy az MSZP alelnökét természetesen senki nem teperte le, sõt, egyedül a rendõröket érte szóbeli inzultus a baloldali tüntetés során.

Az MSZP közleményében korábban azt írta, hogy  "...Komjáthi Imrét a földre teperték a karhatalom emberei a Kossuth téri szakszervezeti tüntetésen." Majd hozzátették, hogy "Büszkék vagyunk Komjáthi Imrére!"

Az ATV azonban behívta Kunhalmit, hiszen miután kiderült, hogy a szocialista párt már megint hazudott, kérdőre akarták vonni, de a felvételen úgy tűnt, hogy a politikusra nem nagyon hatnak a valóság elemei.

Az ATV-ben váltig állította, hogy párttársát rendőri inzultus érte, ráadásul videofelvételekre hivatkozva tette mindezt.

Megmutatjuk, hogy az ellenzéki pátok, és az ellenzéki média (amely folyamatosan sulykolta a rendőri erőszak tényét) szellemi színvonala milyen távol van a valóságtól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére