Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így cukisodik a Jobbik Nagykõrösön

Horváth József György

2017.05.10. 13:28

Nagy megbotránkozást keltett a helyiekben a jobbikos képviselõ közgyûlésen tanúsított magatartása.

A nagykőrösi Jobbik önkormányzati képviselője, Tornyi Béla mindent megtesz, hogy fogyaszthatóvá, és emészthetővé tegye pártját. Az eset a március 30-i közgyűlésen történt, a képviselő példátlan viselkedéséről készült felvételt itt tudjátok megnézni:

A jobbikos képviselő etikátlan viselkedésére képviselőtársa, Szabóné Irházi Zsuzsanna, a testület korelnöke hívta fel a figyelmet és kérte meg Tornyit, hogy hagyjon fel megbotránkoztató magatartásával. Mikor a videó megjelent az esetről, Tornyi a következőt kommentelte a poszt alá (később persze törölte):

Mindennek ellenére úgy tűnik, hogy Nagykőrösön sikerrel zajlik a Jobbik cukisodása, hiszen az elmúlt hetekben a helyi MSZP és Ábrahám Tibor, volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő szervezete is gyűjtött aláírásokat a Jobbiknak és Volner Jánosnak.

A jobbikos Tornyi Béla viselkedése ugyanakkor csak a jéghegy csúcsa, hiszen mostanában egyre inkább úgy tűnik, hogy a taplóságon kívül az agresszió és fenyegetés adja a Jobbik működésének alapját. Ezt jól mutatja az a hétfői eset is, amikor a Parlamentben Szilágyi György jobbikos képviselő fizikai erőszakkal fenyegette Dömötör Csaba államtitkárt a jelenlévők füle hallatára.

A Jobbik képviselője ezt kiáltotta az államtitkár felé:

Gyere ki, úgy nyakonb888szlak, hogy leszáll a fejed.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére