Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: Juhász Péter és bandája festékkel fújt össze egy felújított kórházhoz tartozó területet

888.hu

2018.03.27. 10:58

Úgy látszik "Juhiék" a hétvégén is alaposan betéptek. Az Együtt nevû mikropárt elnöke hétfõn egy kórház átadásán szeretett volna tiltakozni, aktivistáival az intézmény egyik bejáratához ment, ahol festékszóró flakonokkal firkáltak a járdára és az útra. A probléma "mindössze" annyi, hogy az a terület a felújított kórházhoz tartozik.

Kemény cigit "durranthatott el" Juhász Péter azon a brainstormingon, ahol kitalálták hétfői akciójukat.

Az Együtt elnöke hétfőn leblokkolt. Erről tanúskodik az Echo TV felvétele, ahol az általában agresszív Juhász Péter láthatóan maga is meglepődött, amikor elmondták neki, hogy a haverjai épp a kórház területén belül rongálnak.

 

A Jahn Ferenc Kórház alkalmazottai figyelmeztetni próbálták Juhászt, hogy a megrongált terület az intézményhez tartozik. Juhász elkezdett volna hablatyolni a gyülekezési törvényről, de belefojtották a szót.

Engem személy szerint is zavar, hogy tönkre teszik az utat ezzel"

– mondta a videóban meg nem nevezett férfi.

A baloldal egyre többször él a rongálással az önkifejezés eszközeként. Korábban Gulyás Márton és társai dobálták meg festékkel a Sándor-palotát, de később került a festékből az Állami Számvevőszék épületére is.

Legutóbb pedig letartóztattak egy gyurcsányista rongálót Szegeden, aki a Csongrád Megyei Főügyészség épületét dobálta meg rózsaszín festéket tartalmazó patronokkal. Az épület azért került célkeresztbe, mert így tiltakozott a gyurcsányista provokátor Czeglédy Csaba letartóztatása ellen. Mint kiderült, Czeglédy több mint 6 milliárd forintnyi adót nem fizetett be és a pénzt arra használta, hogy általa működtetett iskolaszövetkezetek diákmunkásai besegítsenek Gyurcsány Ferenc választási kampányaiba 2006 és 2018 között.

Juhász sokadszorra szerepel a médiában botrányaival. Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy súlyosan bántalmazta és megalázta élettársát a nyilvánosságra került bírósági iratok szerint. Számos közéleti személyiség és több, nők jogait védő szervezet is arra szólította fel, hogy távozzon a közéletből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére