Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2016: Bokros "ötszáz nap" Lajos és a politikai idiotizmus esete

Horváth József György

2016.10.24. 17:28

A MoMa elnöke fogta magát és kiválóan meghackelte az október 23-i kormányellenes tüntetést azzal, hogy öncélúan kinevezte magát a kormányváltó ellenzék vezetõjének. Beszéde igazi unikumként vonult be a politikai analfabétizmus ködös történelmébe. Ebbõl szemezgettünk.

Szegény, sikertelenségbe belefásult Bokros Lajos a vasárnapi tüntin mindenkit úgy elküldött a fenébe, hogy már nincs az a választópolgár, civil aktivista vagy sajtó, aki valaha is beállna az úgynevezett "demokratikus ellenzéki szövetség" mögé. Íme pár idézet Bokros Lajos beszédéből egy kis píszí korrekciós kommentárral:

"Orbán Viktort le kell váltani! Akkor is le kell váltani, ha még nem tudjuk pontosan, mi jön utána."

Ez lenne a program Bokros úr? Mi jönne utána? Valószínűleg akkor is csak marakodnátok a koncon.

"A mai ellenzéki pártoknak külön-külön nincs ereje leváltani a Fideszt."

Igazad van Lajos! De együtt sincs. Na mindegy, ezután jött az igazi oltás. Íme Bokros véleménye a "szövetségeseiről":

"Illúzió azt gondolni, abban reménykedni, hogy valamelyik ellenzéki párt önmagában megerősödik. Az MSZP kizárt, hogy másfél év alatt egyedüli váltópártként megerősödik. Ezt ők sem gondolhatják komolyan. A DK stabil táborral bír ugyan, de Gyurcsány Ferencet a társadalom jelentős része legalább annyira utálja, mint Orbánt. Emiatt sokan félnek a DK-t bevenni bármilyen összefogásba. Az Együtt és a Párbeszéd, akik együttműködtek a MoMával a népszavazás-kampány alatt, jelenleg a bejutási küszöb alatt vannak."

Ergo: "Járnak ide mások is. Csoki meg a Gaben többek között. Falusi suttyók, tudod? Az egyik meleg a másik meg impotens."

"A Modern Magyarország Mozgalmat nem mérik a közvélemény-kutatások, mert nem parlamenti párt"

Laller! Azért nem mérik, mert mérhetetlen. Felesleges lenne belefogni.

"De hisszük, hogy van igény hazánkban egy európai értelemben vett jobboldali konzervatív pártra"

Európai értelemben vett jobboldali? Juncker és Merkel? Kösz, nem!

 

"Tudom, hogy a 21 évvel ezelőtt bevezetett stabilizáció miatt engem is sokan utálnak. De azt tapasztalom, hogy egyre kevesebben. Egyre többen megértik, hogy akkor az szükséges és eredményes volt."

Történelemhamisítás lvl 2300!!!  Bokros csomag = stabilizáció? Ezt még a CEU-n sem osztják Lájos!

"Éveken keresztül nem szólalhattak meg politikusok civilek által tartott rendezvényen, mert a civilek a pártokat tisztátalannak tekintették. És? Mit értek el vele a civilek? Semmit. Egyre csalódottabb emberek mentek haza a tüntetésekről. Ma nem így lesz. Kedves ellenzéki sajtó! A népszavazás után remek elemzéseket olvastam arról, hogy a helyzet még rosszabb és nem is fog változni, mert az ellenzék milyen vacak. Nektek eszetekbe sem jut, hogy a helyzeten Ti magatok is tudtok változtatni? Kedves maradék demokratikus sajtó! Kedves publicisták, bloggerek, véleményvezérek! Ne fanyalogjatok! Harcoljatok a szabadságért! Bő egy évre félre kell tegyétek a látszat-függetlenségeteket!"

Miután Bokros leosztotta a civileket és az ellenzéki sajtót még a 444 is kénytelen volt azt írni a tüntiről, hogy a rendezvény eleve hulla volt. "Aztán jött Karácsony Gergely, és még jól meg is rugdosta." Életemben először értek egyet a 444-el. Katarzis!

"A MoMa ezért meghirdeti az Orbán-rendszer leváltásának egyetlen lehetséges módját! Az 500 napos programot. Mindenki, aki szerint Orbán rendszere aljas önkényuralom és minél előbb véget kell érjen, feltétel nélkül be kell álljon egy ideiglenes,  500 napra felhatalmazást kérő demokratikus ellenzéki szövetség mögé. Egy olyan választási szövetség mögé, amelyik csak 500 napot kér arra, hogy az írmagját is kiirtsa ennek az aljas rendszernek és helyreállítsa Magyarországon a demokráciát. A "mindenkiben" nem csak a pártok vannak benne, hanem a civil szervezetek és a maradék demokratikus sajtó is. De benne vannak a pártok is!

Igen. Benne van a Gyurcsány is, az úgynevezett patás ördög.

Igen. Benne van a Bokros is, az úgynevezett népnyúzó.

Igen. Benne van még az úgynevezett bukott MSZP is.

Igen. Benne van az Együtt, de még a Párbeszéd is.

(...)

Csak 500 napig kell kibírnunk egymást. Mi az nekünk?"

(...)

500 napig ki kell bírni, hogy Gyurcsány is beleszólhat.

500 napig ki kell bírni, hogy Bokros újra benne van.

500 napig ki kell bírni, hogy a szocik is részt vesznek a demokrácia helyreállításában."

 

Köszönjük Bokros Lajos politikai elemző első publicisztikáját az oldalunkon!

<3

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére