Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hoppá, Orbán épp kiszáll a kormánygépbõl

888.hu

2018.08.23. 12:48

A liberális féknyúzkolhoz munkatársai hetekkel korábban azt hazudták, hogy Orbán Viktor kormánygépet vásárolt. Annyira beleélték magukat a kormánygépes sztoriba, hogy annak árát majdhogynem lélegeztetõgépekké számolták át. Mára azonban kiderült, hogy a "kormánygép" egy többfunkciós csapatszállító, amelyet elsõsorban a honvédség használ.

A csapatszállító megvásárlásakor is elmondtuk, hogy a honvédség kötelékébe tartozó gépet elsősorban a katonák, másodsorban a kormányzat fogja használni. A liberális média természetesen ebből annyit szűrt le, hogy Orbán kormánygépet vásárolt.

A most közzétett felvételek pedig ismét szembesítik a vágyvezérelt újságírókat a valósággal.

A felvételeket publikáló honvédelmi szaklap megjegyzi, hogy a géppel átszállították a MH KFOR kontingens soron következő váltását Pristinába, Koszovóba. A most kiérkező állomány elsődleges feladata az lesz, hogy a berendezkedést követően részt vegyen egy, az EUFOR-ALTHEA misszió által szervezett gyakorlaton, amelynek részeként katonáink, az ott szolgáló békefenntartó erők megerősítéseként, a lehető legrövidebb idő alatt áttelepülnek Bosznia-Hercegovinába, a szarajevói Camp Butmirba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére