Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hont András igazi arca

Forisek Ádám

2019.03.07. 15:15

Ha van valaki a bevándorláspárti táborban, aki igazán visítva tud sivalkodni, az Hont András. Összegyûjtöttük "legszebb" agymenéseit, hogy lássuk, hol is tart ma a "mi drága ellenzékünk."

Kezdjük azzal, hogy a HVG-ben az SZDSZ-es kemény magot képviselő Hont hogyan vélekedik mondjuk a kormánypárti újságírókról:

Abban hiszek, hogy Gábor Lászlót és mindenkit, akinek az origohoz (sic!) köze van, egyszer úgy megerőszakolja valaki, hogy soha többé nem tudnak lábra állni.”

Szerencsére az Origo mellett nekünk is kijutott a liberális toleranciából. Heller Ágnessel kapcsolatosan így írt:

Ha Kovács Zoltán, az összes 888-as féreg, a magyartalan idióták egymás tetejére állnak, akkor sem érik el annak a 89 éves néninek a bokazokniját, aki négy földrész egyetemein tanított."

Még mielőtt azt hinné valaki, hogy csak az újságírók frusztrálják őt, gyorsan idézzük ide, hogyan kommentálta a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot bírsággal sújtó ÁSZ-döntést:

A jó, k.va, .nyátok, b...tok, sz.jba, t.tűl.da g.cik."

A magyar válogatott andorrai mérkőzése kapcsán is előbugyogott belőle a magyarok szeretete. A szurkolókról így írt:

Ami miatt valóban szégyellni kéne magunkat a világ előtt az az, hogy időről időre ráengedünk mit sem sejtő európai városokra néhány száz elborult neandervölgyit (sic!) náci tetkóval vonulni Marseille-ben, kedélyesen buzizni Lisszabonban, borogatni Bukarestben. Ott kéne őket felejteni valahol, hozzanak létre számukra egy no-go zónát vagy egy állatkertet."

Nézzük, hogyan vizsgázik alapvető emberi erkölcsiségből:

A barcelonai áldozatokat mérhetetlenül sajnálom, Arthur J. Finkelsteint nem. És remélem, ugyanoda kerül, mint a merénylő."

Végezetül pedig álljon itt egy fantasztikus agymenés arról, hogy miképp is "oldaná" meg Hont András a migrációt:

amikor a világ túlnépesedik, pici országok népesedési versenye döbbenetes ostobaság. A mi leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek, mint mi."

Ezek után bátran kérdezzük olvasóinkat:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

Novák Katalint próbálta provokálni egy román szenátor Erdélyben

A talpig népviseletbe öltözött Călin Matieş, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) politikusa először egy virágot és egy román színű kokárdát nyújtott át Novák Katalinnak, majd azt mondta neki: „Erdély román föld volt és mindig is az marad!„ – számolt be róla a Főtér erdélyi hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére