Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos: nem bántalmazta senki a 444 "mártír" újságíróját

Pörge Béla

2017.10.13. 13:40

A minibotrány kirobbanásakor már sejteni lehetett, hogy az ügynek valószínûleg nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Valóban.

Májusban egy újbudai fórumon a 444 egyik munkatársát állítólag bántalmazták. Hamar kiderült persze, hogy nem, sőt, Halász Júlia volt az, aki agresszívan viselkedett a fórumon, zavarta a résztvevőket, és engedély nélkül dolgozott, eleve be sem mehetett volna oda. A liberális sajtóban akkor hatalmas felzúdulást okozott az eset, pedig mi is beszámoltunk róla, hogy nem az történt, amit az "áldozat" állított.

Csütörtökön hivatalossá vált, hogy nem történt bűncselekmény. Erről maga Halász Júlia, a mártír számolt be a Facebookon.

A poszt elég hosszú, az érdemi rész a következő:

Tegnap kaptam egy levelet a rendőrségtől, amiben közlik, hogy megszüntetik a nyomozást, mivel “nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény”.

A konklúzió annyi, hogy ahogyan már tavasszal is megírtuk, a 444 munkatársa balhézott egyet, ezután pedig telesírta a függetlenobjektív sajtót azzal, hogy tiporják a sajtószabadságot.

Hónapokkal később pedig kiderült, hogy nem az történt, amit a liberálisok állítottak. Csak a szokásos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére