Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hihetetlen: Karácsony még a hazugságaira is büszke

Horváth K. József

2021.09.12. 16:30

A kis hazudós Karácsony Gergelyt és Ferenc pápát egy lapon emlegetni bizarr dolog, elismerem. De nem tudom kivonni magam a Szentatya mai budapesti látogatásának felemelő hatása alól.

A legutóbbi Pride-on például maga Karácsony nevezte magát büszkén kereszténynek. A demonstráción való felszólalásában egyebek között ezt mondta: „Apa vagyok, férj és keresztény. De nem ezek ellenére, hanem éppen ezek miatt álltam ki a Pride-on, hogy felszólaljak. És leginkább azért, mert főpolgármesterként kötelességem megvédenem a városom minden polgárát. Azért lettem politikus, hogy pajzs legyek, amikor másokat bántanak.”

Nem véletlenül ragasztotta Karácsonyra a népnyelv a kis hazudós címkét. Ugyanis attól még, hogy a rossz főpolgármester állítja, egyáltalán nem igaz, hogy a Pride-on felvonulókat bárki is bántaná. A szájkaratésekre jellemző módon olyanokat elé akar pajzsként felvonulni, akit az égvilágon senki nem bánt. Attól, hogy a szivárványos alakult meglehetős erőszakossággal tolja a társadalom képébe senkit nem érdeklő másságát, senki nem bántja őket, még ha meg is van róla a véleménye.

Sajnos, Karácsony hazugságaira annál több példát lehet sorolni. Ami egyáltalán nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy Gyurcsány emberéről van szó, aki napjainkban feleségével együtt azon fáradozik, hogy a 2006-s véres eseményekről úgy beszéljen, mintha semmi különös nem történt volna. Dobrev még azt is belepofátlankodta a nyilvánosságba, hogy több rendőr sérült meg akkor, mint békés budapesti polgár.

Gyurcsány legjobb magyar tanítványáról a minap derült ugyanis ki az, hogy immár dokumentáltan hazudott akkor, amikor azt állította, hogy van angol nyelvvizsgája. Így nyelvvizsga nélkül lett a Corvinuson egyetemi tanársegéd, majd adjunktus. Az Oktatási Hivatal a vizsgálat során 2004. januártól ellenőrizte az egyetem 32 oktatójának jogviszonyát, és kiderült, hogy csupán Karácsony Gergely alkalmazása esetén tekintettek el a nyelvtudást igazoló nyelvvizsga bemutatásától.

Érdekes, hogy ebben az időben kezdett bimbózni Magyarországon a Gyurcsány-világ, amikor a leendő miniszterelnök – Medgyessy megpuccsolására készülődve – már saját embereit ültette bizalmi pozíciókba. Karácsony az egyetemi állásokat jogszerűtlenül Mészáros Tamás rektor révén tölthette be. Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, Mészáros baloldali elkötelezettségét jól illusztrálja, hogy hosszú éveken át – 2002–2006-ig – olyan bizalmi pozíciót tölthetett be, mint az ÁPV Rt. igazgatósági elnöke. Ebben a tisztségében szoros kapcsolatban állt a balliberális kormányokkal, így a Gyurcsány-kabinet döntéshozóival is. Karácsony pedig azokban az években szintén bizalmi emberként dolgozott az MSZP–SZDSZ-kormánynak is. A Miniszterelnöki Hivatal koordinációs politikai államtitkárságával már 2004. január elsejétől szerződésben állt a cége, a Social Report Bt., amely politikai tanácsadásért havi 350 ezer forint plusz áfa díjazást kapott. Aztán az évek során a cég összességében mintegy 25 millió forintos megbízásban részesült a Gyurcsány-kormánytól.

Karácsony hazudozására tehát az Oktatási Hivatal pecsétes papírja szolgál cáfolhatatlan bizonyítékul.

Hogy reagál ez sötét alak a vizsgálat eredményére? Facebookján kiírja, hogy „büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson.”

Karácsony tehát Gyurcsány protekciójával, törvénytelenül töltött be egyetemi állásokat, amiért nem, hogy bocsánatot kérne, hanem büszke rá. Büszke arra, hogy hazudott, büszke arra, hogy szembe megy a törvényes renddel, amelyre a magyar választók áldásukat adták. Büszke arra is, hogy tesz a választók akartára. És nyilván büszke kereszténységére. Csakhogy ő szavakban teszi mindezt, Ferenc pápa pedig azt hangsúlyozta ma a Kit és mit jelent Isten? kérdésre, hogy „a választ személyes életünkkel kell megadni.” Aláhúzta, „az eucharisztia emlékeztet bennünket, kicsoda Isten, és ezt nem szavakkal teszi, hanem kézzelfoghatóan megmutatva, hogy Isten a megtört kenyér, a keresztre szegezett és másokért odaajándékozott szeretet”.

Tessék mondani, emlékszik valaki arra, hogy főpolgármesterként – Karácsony kereszténysége okán – szeretet ajándékozott volna bárkinek is?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére