Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hihetetlen: Karácsony még a hazugságaira is büszke

Horváth K. József

2021.09.12. 16:30

A kis hazudós Karácsony Gergelyt és Ferenc pápát egy lapon emlegetni bizarr dolog, elismerem. De nem tudom kivonni magam a Szentatya mai budapesti látogatásának felemelő hatása alól.

A legutóbbi Pride-on például maga Karácsony nevezte magát büszkén kereszténynek. A demonstráción való felszólalásában egyebek között ezt mondta: „Apa vagyok, férj és keresztény. De nem ezek ellenére, hanem éppen ezek miatt álltam ki a Pride-on, hogy felszólaljak. És leginkább azért, mert főpolgármesterként kötelességem megvédenem a városom minden polgárát. Azért lettem politikus, hogy pajzs legyek, amikor másokat bántanak.”

Nem véletlenül ragasztotta Karácsonyra a népnyelv a kis hazudós címkét. Ugyanis attól még, hogy a rossz főpolgármester állítja, egyáltalán nem igaz, hogy a Pride-on felvonulókat bárki is bántaná. A szájkaratésekre jellemző módon olyanokat elé akar pajzsként felvonulni, akit az égvilágon senki nem bánt. Attól, hogy a szivárványos alakult meglehetős erőszakossággal tolja a társadalom képébe senkit nem érdeklő másságát, senki nem bántja őket, még ha meg is van róla a véleménye.

Sajnos, Karácsony hazugságaira annál több példát lehet sorolni. Ami egyáltalán nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy Gyurcsány emberéről van szó, aki napjainkban feleségével együtt azon fáradozik, hogy a 2006-s véres eseményekről úgy beszéljen, mintha semmi különös nem történt volna. Dobrev még azt is belepofátlankodta a nyilvánosságba, hogy több rendőr sérült meg akkor, mint békés budapesti polgár.

Gyurcsány legjobb magyar tanítványáról a minap derült ugyanis ki az, hogy immár dokumentáltan hazudott akkor, amikor azt állította, hogy van angol nyelvvizsgája. Így nyelvvizsga nélkül lett a Corvinuson egyetemi tanársegéd, majd adjunktus. Az Oktatási Hivatal a vizsgálat során 2004. januártól ellenőrizte az egyetem 32 oktatójának jogviszonyát, és kiderült, hogy csupán Karácsony Gergely alkalmazása esetén tekintettek el a nyelvtudást igazoló nyelvvizsga bemutatásától.

Érdekes, hogy ebben az időben kezdett bimbózni Magyarországon a Gyurcsány-világ, amikor a leendő miniszterelnök – Medgyessy megpuccsolására készülődve – már saját embereit ültette bizalmi pozíciókba. Karácsony az egyetemi állásokat jogszerűtlenül Mészáros Tamás rektor révén tölthette be. Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, Mészáros baloldali elkötelezettségét jól illusztrálja, hogy hosszú éveken át – 2002–2006-ig – olyan bizalmi pozíciót tölthetett be, mint az ÁPV Rt. igazgatósági elnöke. Ebben a tisztségében szoros kapcsolatban állt a balliberális kormányokkal, így a Gyurcsány-kabinet döntéshozóival is. Karácsony pedig azokban az években szintén bizalmi emberként dolgozott az MSZP–SZDSZ-kormánynak is. A Miniszterelnöki Hivatal koordinációs politikai államtitkárságával már 2004. január elsejétől szerződésben állt a cége, a Social Report Bt., amely politikai tanácsadásért havi 350 ezer forint plusz áfa díjazást kapott. Aztán az évek során a cég összességében mintegy 25 millió forintos megbízásban részesült a Gyurcsány-kormánytól.

Karácsony hazudozására tehát az Oktatási Hivatal pecsétes papírja szolgál cáfolhatatlan bizonyítékul.

Hogy reagál ez sötét alak a vizsgálat eredményére? Facebookján kiírja, hogy „büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson.”

Karácsony tehát Gyurcsány protekciójával, törvénytelenül töltött be egyetemi állásokat, amiért nem, hogy bocsánatot kérne, hanem büszke rá. Büszke arra, hogy hazudott, büszke arra, hogy szembe megy a törvényes renddel, amelyre a magyar választók áldásukat adták. Büszke arra is, hogy tesz a választók akartára. És nyilván büszke kereszténységére. Csakhogy ő szavakban teszi mindezt, Ferenc pápa pedig azt hangsúlyozta ma a Kit és mit jelent Isten? kérdésre, hogy „a választ személyes életünkkel kell megadni.” Aláhúzta, „az eucharisztia emlékeztet bennünket, kicsoda Isten, és ezt nem szavakkal teszi, hanem kézzelfoghatóan megmutatva, hogy Isten a megtört kenyér, a keresztre szegezett és másokért odaajándékozott szeretet”.

Tessék mondani, emlékszik valaki arra, hogy főpolgármesterként – Karácsony kereszténysége okán – szeretet ajándékozott volna bárkinek is?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére