Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hidvéghi: az EP-választás a sorsunkról fog szólni

Nagy Gábor

2019.05.13. 11:24

A Hír TV A nyolcas c. műsorában Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, európai parlamenti képviselőjelöltje volt a vendég.

Az EP-képviselőjelölt elmondta, hogy ’89-ben lépett be a Fideszbe, amikor látványos politikai folyamatok zajlottak. „Élmény volt az az év, az az időszak”. A Nagy Imre újratemetésén azóta elhíresült, Orbán Viktor által elmondott beszéd hatására választotta a Fideszt, mint egy világosan beszélő ellenzéki pártot. „Azóta is nagy élmény fideszesnek lenni” – fogalmazott Hidvéghi Balázs, aki szerint a Fidesz egyfajta „bajtársi közösségként” működik, hasonlóan gondolkodnak a világról, nagyon nagy politikai teljesítmény, hogy a párt egységes tudott maradni. Igazán magyar érdekeket tud megjeleníteni.

A kommunikációs igazgató úgy vélte: szükséges világosan, erőteljesen megfogalmazni az üzeneteket, hiszen tömegdemokráciában élünk. Az EP-választások kapcsán Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ez a választás a sorsunkról fog szólni, arról, hogy milyen lesz az ország – ahol élünk – az elkövetkezőkben, amit „a gyerekeinkre, az unokáinkra hagyunk”.

Amikor keresztény kultúrkörről beszélünk, akkor az nem keverendő össze a vallásossággal. Még a hitüket nem gyakorlók számára is a kereszténységből fakadó értékek – a szabadság, az egyenlőség, mások tisztelete, a szeretet – a fontosak, hisz ezek az értékek „teszik Európát európaivá” – mondta a Fidesz EP-képviselőjelöltje.

Most egy olyan politikai nyomulásnak vagyunk a tanúi, amelyek ezeket az alapvető értékeket kérdőjelezik meg, és ez már folyamatban van, nem csak kopogtat. Már itt van Nyugat-Európában. A politikai napirendet meghatározza. Megkérdőjeleződnek olyan – szerintünk fontos – dolgok, mint a család vagy a házasság intézménye

– fogalmazott a kommunikációs szakember. Később pedig úgy fogalmazott:

Olyan korszellemben vagyunk benne, amikor egyesek azt gondolhatják, hogy ide bárki bejöhet, az Európai Unió egy nyitott világ, ahová más kultúrákból be lehet jönni és itt azonnal mindent biztosítanak a számukra. Európai Egyesült Államokat propagál a Gyurcsány-féle párt, ami nem lehet megoldás az európai nemzetek együttműködése helyett.

Amerikát az tette naggyá, hogy oda úgy mentek emberek, közösségek, hogy amerikaivá akartak válni. Azóta van ott is probléma a bevándorlás kérdésével, amióta ez megváltozott – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

A műsort ITT tudjátok visszanézni.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fidesz-KDNP a legerősebb a vidék Magyarországán

A Fidesz-KDNP a legerősebb a vidék Magyarországán

Tarolt a Fidesz-KDNP a megyei közgyűlésekben az önkormányzati választáson

Ne féljetek!

Ne féljetek!

Bátran, továbbra is csak előre! Ez október 13-a szintézise.

Szijjártó: A Fidesz szerezte a legtöbb szavazatot országszerte

Országosan a Fidesz szerezte a legtöbb szavazatot, az ország térképe narancssárga – mondta Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter rögtönzött sajtótájékoztatóján.

Orbán: „Továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon”

Orbán: „Továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon”

A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

Tarlós István emelt fővel távozik posztjáról

Tarlós István emelt fővel távozik posztjáról

Tarlós István gratulált Karácsony Gergelynek és sok szerencsét kívánt neki.

Karácsony Gergely lesz Budapest új főpolgármestere

Karácsony Gergely lesz Budapest új főpolgármestere

Budapesten az ellenzék nyert, a kerületek többségében is, bár még vannak nyitott kerületek. Vidéken a Fidesz nyert, bár több nagyobb városban lesz ellenzéki polgármester.

Az önkormányzati választás rendkívüli eseményei

Az önkormányzati választás rendkívüli eseményei

Komoly atrocitás nem történt, néhány rosszullétet leszámítva rendben zajlottak a választások

A Jog és az Igazságosság nyerte a lengyel választásokat az exit pollok szerint

A lengyel parlamenti választások kevesebb izgalmat hoztak, mint a magyar önkormányzati választások.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére