Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Heller Ágnesbõl, a baloldal legnagyobb árulójából Vona-rajongó lett

888.hu

2018.03.22. 17:30

Honnan tudod, hogy rossz pártban politizálsz? Leginkább onnan, hogy az örökös félelemben élõ, már egy bevásárlólista láttán is fasisztát kiáltó exkommunista filozófusok téged támogatnak. Így esett ez Vona Gáborral is, akit az eszdéesz kvintesszenciája, Heller Ágnes is elkezdett támogatni.

Heller Ágnes, a baloldali közösség Aphroditéje Simicska televíziójában akkora nyelvest vitt be Vona Gábornak, hogy azt a kuruc.info is megirigyelte volna.

Bármennyire is hihetetlen, de Heller azt javasolta a még megmaradt munkásőrséget képviselő baloldali politikusoknak, hogy lépjenek vissza a Jobbik javára, hiszen több értelme van a baloldali visszaléptetéseknek, mint fordítva.

A jobbikossá átvedlő baloldali ikon egy "saját maga által készített közvélemény-kutatás alapján" jutott arra, hogy a jobbikos szavazók inkább a Fideszre húznák az X-et, ha jelöltjük a baloldal javára lépne vissza.

A Jobbik részéről megértem, hogy ők nem akarják ezt az együttműködést, mert az ő szavazóik esetében lehetséges, hogy ilyenkor a Fideszre fognak szavazni. Ugyanakkor, ha nem lépnek vissza, a szavazóik egyharmada így is úgy is át fog szavazni. Ez garantált. A baloldali pártok esetében a szavazók hetven százaléka fog átszavazni. Ezt világosan láttam, és az, aki nem fog átszavazni, sem fog a Fideszre szavazni, úgy hogy a baloldal szempontjából nincs veszély” – véli Heller Ágnes.

Kiket árultak már el a balosok?

A honi baloldal elárulta a magyarságot (1919-ben, 1945-ben, 1989-ben és 2010-ben), a zsidóságot (2015-ben), majd 2018-ban elárulták önmagukat is.

Simicska Lajos pénze annyira megtetszett Havas Henriknek, Heller Ágnesnek, Magyar Györgynek és a balliberális értelmiség viperafészkeként elkönyvelt Spinoza-ház tagságának, hogy beálltak a sorba és elkezdték tolni a Jobbik szekerét. Erre a tendenciára a 888 elsőnként hívta fel a figyelmet.

A minden konzervatív, hazaszerető emberben veretes antiszemitát látó baloldali megmondóemberek, a velük élő kádárista értelmiségiek, zsidó médiamunkások és baloldali pártkáderek 2017-ben kimutatták a foguk fehérjét, a baloldal és a szélsőjobb összefogását szorgalmazták. Lényegben ezzel a tettükkel beismerték, hogy ők egy percig sem gondolták komolyan az antiszemitizmus és a fasizmus elleni harcot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére