Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Heller Ágnes elég súlyos náci szövegeket tol

888.hu

2018.11.27. 13:13

A baloldali Vénusz szerint Orbán faji alapon kormányoz, mert csak a magyarokhoz szól. Ettõl a perctõl kezdve nyugodtan tegyünk egyenlõségjelet Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé. Mindkettõ a faji hovatartozásról elmélkedik, valamint mindkettõ kacérkodott a szélsõjobbal.

Heller Ágnes telesírta a francia, macronista sajtót régi SZDSZ-es tirádákkal. Ám az interjú egy adott pontján elég durva náci szöveget húzott elő, elkezdte önhatalmúlag, faji alapon kategorizálni a Magyarországon élőket.

A filozófus a Liberationnak azt mondta:

Orbán faji alapon kormányoz, csakis a magyarokhoz szól."

Ilyen típusú kijelentés, mely a faji alapú megkülönböztetést állította a fókuszba, legutóbb Adolf Hitler száját hagyta el. A fajelmélet náci találmány, amelyet Heller relativizál. (Itthon Szálasi Ferenc is próbálkozott ezzel a felosztással, sőt a kommunisták is, mondjuk ők a fajt már osztályoknak nevezték, de a lényegen ez nem változtatott.)

Mert adódik a kérdés, hogy Heller milyen fajokat azonosít? Mi alapján azonosítja ezeket, és mi alapján különbözteti meg őket? 

Orbán Viktor egyébként nem szokott faji alapú különbséget tenni magyarok és magyarok között, de többek között

a magyarországi cigánysághoz is szólt, róluk elmondta, hogy:

"a romák nem segélyen, tehát más adófizetők pénzén tengődő, magatehetetlen kisebbség (...), hanem olyan magyar állampolgárokról beszélünk, akiknek élhető jövőt, lehetőséget tudunk adni itt, a szülőföldjükön."

...a magyarországi zsidósághoz is:

"A magyar kormány, ahogyan eddig, úgy a jövőben is teljesíti minden kötelességét a magyarországi zsidó közösség tagjai felé. A zsidó közösség is a kormány védelme alatt áll, ami azt jelenti, hogy zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben."

 ...de a magyarországi svábokhoz is:

“A magyarországi németek szenvedéstörténete emlékeztessen minket arra, hogy az ember elidegeníthetetlen joga ott élni, ahová született. (…) Adjon a Jóisten elegendő kitartást és türelmet, hogy Európát megvédjük és megtartsuk. És adjon elegendő erőt, hogy a szülőföldön maradás jogát Európán kívül is érvényesíteni tudjuk

Magyarországon Heller Ágnesen és a Jobbikon kívül (akivel szorgalmazta a baloldal összefogását) senki nem beszélt faji alapú kormányzásról. Hosszú idő óta Heller Ágnes tesz különbséget magyarok és magyarok között, mégpedig faji alapon!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

Életbe lépett a tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között

Vasárnap éjfél előtt életbe lépett az egyiptomi közvetítéssel megkötött tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között, a pénteken indított izraeli Hajnalhasadás hadművelet véget ért – jelentette a helyi média hétfőn.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére