Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazudós magyar ateisták és Ferenc pápa

Horváth K. József

2021.09.10. 14:30

Karácsony Gergely még mindig nem veszi tudomásul, hogy homokra nem lehet várat építeni. Hazugságokra pedig pláne nem országot.

 

Ám hogy a moslékkoalíció tagjai mégis mennyire foggal-körömmel ragaszkodnak a hazugságaikhoz a hatalom megszerzése érdekében, az nem egyszerűen elképesztő, hanem kontraproduktivitása miatt egyenesen érthetetlen. A bukta ugyanis elkerülhetetlen. Három friss hazugsággal igyekszem alátámasztani állításomat.

Kezdjük Jakab Péterrel. Az ő legújabban épített hazugságvára akkor dőlt össze, amikor kiderült, hogy bizony neki van testőre, egy bizonyos Mihály nevű, kigyúrt ember, aki Hajdúhadházon nyakon ragadott és földre vitt egy kutyát sétáltató férfit. Az a Mihály, aki Vona Gábor idejében is testőrködött, s a Jakab országjáró körútjának állomásairól készült képeken rendre feltűnik a Jobbik aktuális elnöke környezetében. Jakab persze tagadja a testőr létét, mondván, neki a nép a testőre, de Volner János egykori Jobbik-alvezér ennek hallatán komolyságot erőltetve magára egy szempillantás alatt összedöntötte Jakab homokra épített hazugságvárát.

Aztán itt van Varju házépítő mester a Demokratikus Koalícióból. Ő a legnagyobb természetességgel jelentette ki az ATV Startban: „Ha Magyarország nem akarja, hogy elvándoroljanak innét az emberek, akkor ebben biztos hogy lépéseket kell tenni. Az elmúlt tíz év nem segítette ezt a folyamatot, hogy megállítsa és itthon tartsa az embereket.” Ha Varju mester nem akarta volna szándékosan félrevezetni a nézőket, akkor elég lett volna Gulyás Gergelynek a Tranzit-vitán elmondott tényeit felidézni. Ezeket: „Nem igaz az az állítás, hogy Magyarországot sokan hagyták volna el. A legfontosabb adat, ami 2016 óta, a Covid-válság előtt megfordult: több magyar jön Magyarországra dolgozni, mint amennyien innen elmennek. Ez a folyamat, amit fenn kell tartani.”

Természetesen nem maradhatott ki a sorból a sokak által csak kis hazudósként emlegetett rossz főpolgármester, Karácsony Gergely sem. Rá ilyen téren amúgy is naponta lehet számítani. Ma például videóját eleve a „homokozóban” kezdte: „Nem tudom, hogy mi az alapja azoknak a sajtóhíreknek, hogy állítólag nem akart találkozni Orbán Viktorral [Ferenc pápa], amikor itt van Budapesten. Az biztos, hogy az ő gondolataik, Orbán Viktor és Ferenc pápa gondolatai nem találkoznak.” Természetesen semmi alapjuk nincs a sajtóhíreknek. Ferenc pápa közzétett hivatalos programja szerint „Ferenc pápa szeptember 12-én reggel hatkor indul útnak Rómából, és háromnegyed nyolckor száll le Budapesten, ahol egy hivatalos köszöntőt tartanak majd. Ezt követően a Szépművészeti Múzeumba megy, ahol háromnegyed kilenckor találkozik Áder Jánossal és Orbán Viktorral. A program szerint a találkozó fél óráig tart.”

Gyurcsány embere nyilván azt akarta sugallni, hogy Orbán egy diktátor, aki manipulálja a népet. Ferenc pápa ezt írta: „Egy párt vagy egy demagóg politikus által manipulált nép megszűnik nép lenni, és fásult tömeggé válik. A diktatúrák mindig így kezdődnek: elvetik a félelem magját a nép szívében, aztán felajánlják, hogy megvédik őket félelmük tárgyától, és cserébe megtagadják tőlük a hatalmat, amellyel meghatározhatják a jövőjüket.”

Hogy ki manipulál kit, azt a fenti három példa csattanósan bizonyítja. S hogy ki veti el a félelem magját? Orbán biztos nem, mert háromszor kétharmaddal újraválasztották. Gyurcsány keresztapa viszont annál inkább: Vidnyánszkyék földönfutóvá tételi szándékával, Orbán börtönnel fenyegetésével, a kormány soraiban köztörvényes bűnözőkről beszélve. Gyurcsányék a migráció, a genderizmus bősz támogatásával pedig épp azt akarják elérni, hogy a muszlim szavazatokkal többségbe kerüljenek a választásokon, megtagadva a magyaroktól a hatalmat, amivel meghatározhatják a jövőjüket.

Ferenc pápa tehát nem Orbán Viktornak, hanem Karácsonynak és Gyurcsánynak üzent. Nyilvánvaló, hogy nem a magyar miniszterelnök, hanem Karácsony és Gyurcsány gondolatai nem találkoznak Ferenc pápáéval.

De a hazudós ateistákéval miért is találkoznának?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére