Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas sztori kerekedett Orbán Ráhel órájából

Bertha László

2016.04.04. 17:18

Nem igazán jött be a hvg.hu és a Blikk számítása, amikor hétfõn reggel ellátogatott Orbán Ráhel elõadására.

Nem igazán jött be a hvg.hu és a Blikk számítása, amikor hétfőn reggel ellátogatott Orbán Ráhel előadására, aki a Corvinuson tanít Food Service Managementet.

Az órán nem a miniszterelnök lánya, hanem két neves vendég tartott előadást, így Orbán Ráhel a felvezető után csak kérdésekkel bombázta az előadókat. A remélt fogást tehát hiába keresték a kibicek, így a hvg.hu is, aki azzal vádolta Orbánt, hogy a vendégelőadók mögé próbált elbújni a médianyilvánosság elől. Maga a vád kb. annyira nevetséges, mintha azt mondanák, egy kutató szakterülete elismert tekintélyeinek hivatkozásai mögé próbálna rejtőzködni.

A sztoriból annyira nem lett semmi, hogy valószínűleg a szerkesztőségek is szellőztetésre szorultak az ominózus cikkek és vágóképek után. Az egyetemisták közül viszont többen panaszkodtak a média fullasztó jelenléte miatt; Orbán Ráhel biztatta őket, hogy nyugodtan forduljanak a rektorhoz, ugyanis a felhajtásról nem ő tehet.

Korábban a 24.hu munkatársai is megpróbáltak bejutni Ráhel egyik órájára, ők azonban sajnálatos módon lemaradtak az eseményről, így a mairól csak a médián keresztül értesültek. Pedig Katz Dávid bizonyára ismét kiélhette volna a baloldali MÚOSZ által is kommentárra méltónak talált újságírói képességeit.

Csak remélni tudjuk, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben és hónapokban a Tanítanék mozgalom pedagógusainak, így Pukli Istvánnak az óráin is feltűnnek majd az oktatási minőségellenőr szerepét magukra vállaló lelkes újságírók. Jó lenne, ha első kézből megbizonyosodnának arról, hogy mégis kikre akarják bízni az oktatás jövőjét.

Még az is elképzelhető, hogy ott izgalmasabb történetek kerekednek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére