Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálkampány rablógyilkossággal fűszerezve

Horváth K. József

2022.01.21. 18:00

Márki-Zay Péter (MZP) megint rátett egy lapáttal. Mintha azt gondolná, hogy minél durvább állításokkal vádolja a kormányt, annál jobban riadnak meg tőle a jobboldali szavazók, s vándorolnak át a baloldalhoz.

Ő – Gyurcsányhoz hasonlóan – nyilván úgy gondolja, hogy minél durvább hazugságokkal kampányol valaki, akkor a választók, főleg a jobboldalon ezt simán beszopják. Nem oda Buda, Kedves MZP!

Egy rádióban hiába nevezte rablógyilkosságnak a járványkezelést, hivatkozva a kínai vakcinára, amivel 60 év feletti magyarokat oltottak be, miközben szerinte ezeket még csak nem is tesztelték ebben a korosztályban. Szó szerint ezt mondta: „Rablógyilkosság, nemcsak rablás, amikor olyan kínai vakcinával oltanak 400 ezer 60 év feletti magyart, amelyet a kínaiak még csak nem is teszteltek.”

Márki-Zay azért kritizálta a kormányt, amiért az európai vakcinahiány idején lehetőséget adott az időseknek a védettség megszerzésére.

Hogy miből adódik a hazugság? Gulyás Gergely a Kormányinfón kijelentette: „Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ötödik vakcinaként vette nyilvántartásba a kínai vakcinát és azt is egyértelművé tette, hogy minden korosztály számára használható és védettséget ad.”

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor érdemes Merkely Bélának, a Semmelweis Egyetem rektorának a szavaira figyelni, aki az intézmény kutatásai alapján aláhúzta: „A Semmelweis Egyetem korábbi vizsgálata kimutatta, 88 százalékban van immunválasz azoknál a 60 év fölöttieknél, akiknek korábban negatív ellenanyag tesztjük volt. 60 év alattiak esetében ez a mérték 93 százalék.”

Emlékezetes, Márki-Zay Péter már újévi beszédében megkezdte halálkampányát. Akkor a Covidban elhunytak idősek száma és a politikai pártok népszerűsége közötti összefüggést fejtegette.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje pedig annak részletét véletlenül elfelejtette kibontani, hogy a kormánypárt miért követne el rablógyilkosságot azok ellen, akik szerinte Fidesz-szavazók?

A kérdés ezek után csak az, lehet-e ilyen agresszíven hazudozó, idősellenes miniszterelnöke Magyarországnak? Ha a józan magyarok szavazatin múlik, biztosan nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Német Ipari Szövetség vezetője: Az orosz gáz leállítása pusztító lenne

Német Ipari Szövetség vezetője: Az orosz gáz leállítása pusztító lenne

Senki sem tudja, milyen hideg lesz a következő tél – újabb józan hang Németországból.

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Ha a nyugat-balkáni bővítés tekintetében az Európai Unió nem tud változtatni nagyképű hozzáállásán, akkor hasonló kudarc fogja érni, mint amikor elvesztette az Egyesült Királyságot – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszteri ülésének szünetében hétfőn.

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

Lehet a Fideszben keresni a hibát, hogy miért nincs ellenzéke, de nem a győztesek dolga a vesztesek helyett működőképes, ellenzéki politikát kitalálni. Más kérdés, hogy vannak olyanok, akiken segíteni sem lehetne. Közéjük tartozik többek közt a párt alapításba fogó Márki-Zay Péter is.

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

133 igen szavazattal megválasztotta az országgyűlés Orbán Viktort miniszterelnöknek.

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Az orosz gázembargó árnyékában Norvégia lehet, hogy mégsem ad elég gázt Európának.

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Erre szoktam mondani, hogy olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére