Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajnalt elnöki székbe hívja a haza

888.hu

2022.05.13. 20:30

Vígadj, magyar haza! s meg ne tagadd tömött
Javaidtól azt a valódi örömöt,
Amelyért víg hanggal ekhózik a Mátra,
Az egész országban harsogó vivátra.

Kihagyhatatlan ziccer Csokonai Magyar! hajnal hasad! című versét citálni: az Oxfordot is megjárt, frissiben képviselői stallumot szerzett Hajnal Miklós titkos közgazdász bejelentette, hogy ringbe száll a Momentum elnöki tisztségéért. Donáth Anna ugyanis anyai örömök elé néz, ezért inkább kihagyja a székért indított versenyfutást.

Sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére.”
magyarázta a haza és párttagság hívó szavának készséggel engedelmeskedő ex- vagy inkább álközgazdász.

Szóval ne fojtsuk magunkba az örömöt, háromszoros vivát a bejelentésre! Ha valaki, hát a derék Miklós megérdemli, hogy a parlamenten kívül is révbe érjen amúgy gyorsan száguldó hajója. Mi az, hogy! Elvégre a kisujjában van a politika, félbehagyott egyetemi tanulmányai mellett (az olimpiai megfúrására hívta haza a haza) fáradtságos munkát végzett a berlini Globális Közpolitikai Intézetben, és a minap úgy, de úgy beszólt a leköszönő államfőnek, hogy Áder János tíz perccel korábban adta át a Sándor-palota kapukulcsát Novák Katalinnak.

Hajnal Miklóst a jóisten is elnöknek teremtette, hiszen a magyar ifjúság egyik módfelett reményteljes reprezentánsaként már 26 évesen beülhetett a BKK felügyelőbizottságának legkényelmesebb székébe.

Kíváncsian várjuk, milyen programmal jelentkezik. A legfőképpen pedig arra, hogy lesz-e olyan szórakoztató a műsora, mint elődjének, Fekete-Győr Andrásnak. Fel kell kötnie a gatyát, az e-roller-fürdetést, a napelem=atomerőmű, és a nemtudomka vonalat nehéz lesz felülmúlni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére