Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy nem kapkod városházi legyek után, csak nagyvadra megy

888.hu

2021.11.10. 18:40

Aggódunk egy kissé Hadházy „Lóhímtag” Ákos hogyléte miatt. Már napok óta a címlapokon hasít a Városháza-gate ügye, a mindenütt korrupciót szimatoló honatya azonban néma csendbe burkolózik. Nyilván még ennél is nagyobb botrányos ügyről készül lerántani a leplet. Na persze, sas nem kapkod legyek után.

Azért az mégiscsak furcsa, hogy a máskor sajtkukac módjára izgő, mozgó, szereplő Hadházy ingerküszöbét nem lépte át a városházi kufárkodás. Pedig a jeles leleplező még az alsótökmagosi postahivatal megrepedt piszoárjának lecserélése nyomán 48 ezer forint + ÁFA kirobbant helyi értékű panamára is nagylátószögű objektívvel fókuszál és félreveri a harangokat. A potom 40 milliárdnyira tervezett biznisz nyomán azonban nem támadt fel a vadászösztöne, egy pillantást sem vetett a papírokra. Már miért is vetett volna, amikor maga Karácsony Gergely főpolgármester jelentette ki, hogy nincs a Városház utcában semmiféle látnivaló, tessenek szépen továbbmenni. A kitűnő szimattal megáldott képviselő nem pazarolhatja drága idejét és energiáit ilyesféle semmiségekre. Ahogy a művelt latin mondja: aguila non captat muscas, azaz sas nem kapkod legyek után, így Hadházy inkább igazi nagyvadra megy. Persze, az is lehet, hogy a korrupcióellenes harc felkent apostola többet tud a kelleténél, ám a ne szólj szám, nem fáj fejem elvét követi.

Mindenesetre jó tudni, hogy a Városháza még a helyén áll, egyenletes munkazajok szűrődnek ki az ablakokon. S ami a legfontosabb, ezekben a vérzivataros időkben sem lehet kibillenteni a lelki egyensúlyából Tüttő Katát. A főpolgármester-helyettes angyali nyugalommal próbálgatja a vörös minden árnyalatában pompázó rúzsokat egy bevásárlóközpontban. Business as usual.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére