Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy ma egy interjúban elismerte, hogy találkozott Simicskáékkal

888.hu

2018.01.25. 08:41

Az LMP politikusáról már nyilvánosságra kerültek olyan felvételek, amelyeken jól látható, hogy egy, a Magyar Nemzet által szervezett rendezvényrõl távozik. Ugyanazon a rendezvényen Vona Gábor is feltûnt, akit nyíltan támogat a Simicska-médiabirodalom - így az ide tartozó Magyar Nemzet is.

Vona Gábor már többször kifejtette, hogy ő hajlandó lenne összefogni az LMP-vel. Mivel eddig nem nagyon talált megértő fülekre az elempések padsoraiban, így bevetették a nehéztüzérséget, ami Simicska Lajosból, a pénzéből és a médiabirodalmából áll.

Egy ma megjelent interjúban Hadházy elismerte, hogy már korábban is találkozott a jobbikos oligarchával, sőt azt is elárulta, hogy ő kérte a találkozót Simicskától.

Egyébként Simicska Lajossal és fiával egyszer – nem a megnevezett étteremben – találkoztam, akkor is véletlenül, egy másik alkalommal pedig kettesben az üzletemberrel úgy, hogy én kértem tőle találkozót"

– mondta a Magyar Narancsnak. 

Az LMP-s politikus okfejtése a találkozó hátteréről azonban meglehetősen elgondolkodtató. Hadházy azt állítja, hogy Simicska lelkivilága érdekelte őt elsősorban.

A valóság ezzel szemben

Korábban megírtuk, hogy a kiszivárgott információk szerint a tárgyalások végső tétje az LMP függetlenségének feladása. Hasonló stratégiai megbeszéléssel kezdődött a Jobbik „bedarálása”, kézi irányítása is, hogy aztán sok százmilliós tiltott pártfinanszírozás és a párt önállóságának elvesztése legyen a történet vége”.

A cikket kibeszélhetitek a régi/új 888-as Facebook-csoportunkban is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére