Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy Ákos rájött a titok nyitjára: a koleszterin

Hökkön Melinda

2022.04.21. 14:15

A konstruktív kritika megszületésének esélye sem volt, amikor Hadházy Ákos egy TASZ-os rendezvényen úgy fogalmazott: „ha a koleszterin nem oldja meg a problémát”. Majd azt mondta: „várunk a koleszterinre”. Mi más is szemléltetné jobban a baloldali politikusok abszolút inkompetenciáját, mint az, hogy cselekvőképességük kimerül Orbán Viktor halálának emlegetésében?

 

Akár azt is mondhatnánk, hogy Hadházy Ákos övön aluli megszólalása egy rendkívüli alkalom volt saját maga minősítésére, az igazság azonban az, hogy ebben a megszólalásban semmi rendkívüli nem volt.

Hadházy szerint egy elcsalt választáson vagyunk túl, és ezen már túlsiklottak az ellenzéki képviselők 2018-ban is.

 

Ha most is túlsiklunk, akkor majd a következő alkalommal is nyugodtan túl fogunk rajta siklani, és akkor 2030 vagy '40-ben esetleg, ha a koleszterin nem oldja meg a problémát, akkor majd gondolkodhatunk ezen.”

– tette hozzá, sejtelmesen utalva valamire, de nem konkretizálta, hogy mire vagy kire gondol.

 

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a lódoktor kijelentésére reagálva azt írta,

„Hadházy félreérthetetlen módon Orbán Viktor halálától vagy legalábbis megbetegedésétől várt fordulatot a kudarcos ellenzéki politikában.”

 

A momentumos állatorvos azt írta, hogy nem a miniszterelnökről beszélt.

 

Érdekesség, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) rendezvényén jelen lévő Jámbor András, Szabó Tímea, Brenner Koloman és Gurmai Zita semmilyen formában nem határolódott el Hadházy kijelentésétől.

 

A baloldalon már előfordult, hogy Orbán Viktor halálát kívánják.

 

Emlékezetes, amikor Simon József, a pécsi MSZP szervezetének egyik tagja Facebookon osztott meg egy fotót, amelyen a miniszterelnök látható, fejlövéstől vérző arccal. A szocialista politikus bejegyzéséhez azt a kommentárt fűzte, hogy nem lát hibát a képen.

Kovács M. Mária, a CEU történésze még egy 2019-es Facebook posztjában Orbán Viktor Washingtonba utazásával kapcsolatban Lech Kaczynski lengyel miniszterelnök halálával vont párhuzamot, akiről ismeretes, hogy korábban légi katasztrófában hunyt el.

 

Úgy fest, a miniszterelnök halálával való viccelődés valamiféle baloldali perverzió lehet.

 

Az alpáriság széles skálájának közel a legvégén található Konok Péter, szélsőbaloldali történész, aki egy adásban Orbánra utalva, nemes egyszerűséggel közölte:

Szerintem dögöljön meg.”

 

Inkább nevezhető kínosnak, mintsem humorosnak az a jelenség, ami nem átjárja, sokkal inkább fojtogatja a balos „értelmiségi réteget”.

 

Mindenesetre nehéz lenne poénkodás helyett mással eltusolni az egyértelműt: az ellenzéki politikusoknak nincs semmijük, amit alternatívaként kínálhatnának az általuk erősen kritizált politikai tevékenység helyett, s így az orbánozást is lassan felválthatja majd az erősebb hangvételű „dögöljön meg az Orbán”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Novák Katalin: a szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: a szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Az igazságot mindig meg lehet védeni, még Párizsban is – Szijjártó Péter ezzel az üzenettel osztotta meg interjúját a Facebookon, amelyet a France 24 angol nyelvű francia televíziócsatorna Talking Europe című politikai műsorában adott.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására látogat az ukrán fővárosba.

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

A baloldal külföldi finanszírozásáról kérdezte a 888.hu ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére