Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha nem vigyázunk, Zeusz után Szent István is fekete lesz

Pörge Béla

2018.01.03. 16:28

A szép, új világban minden megtörténhet, vigyázzunk hát, hogy ide ne gyûrûzzön be!

A szerdai nap talán legdöbbenetesebb híre, hogy a BBC és a Netflix új, közös sorozatában, a Trója: Egy város bukása című műben Zeuszt, Plutarkoszt és Akhilleuszt fekete színészek alakítják majd. Sőt, a folytatásban Aineiasz is fekete lesz.

Ezen a görögök természetesen felháborodtak, sokak szerint csak szimpla történelemhamisításról van szó, mások szerint ami történik, az egyenesen rasszizmus a görögökkel szemben. A Greek Reporter több hozzászólást is idéz a témában.

Homérosz valóban rögzíti az Iliászban, hogy Akhilleusz szőke, fehér ember, de ez ugyan kit zavar?

Itt érdemes egy kicsit elgondolkozni azon, milyen lenne Magyarország, ha a "haladók" irányítanák.

Vajon az István, a király újragondolásába már az is beleférne, hogy István fekete, esetleg mondjuk román volt? Vagy egy új Egri csillagokban Dobó Istvánról kiderülne, hogy ő is muszlim volt, mint az ellenfelei? Talán eljutnánk oda is, Széchenyi István nő volt.

Vagy akár élő példát is hozhatunk, szerencsére még nem Magyarországról, hanem Bostonból. Ahogyan beszámoltunk róla, egy teljesen ismeretlen hegedűsnő, Shaw Pong Liu levelet írt a Boston Globe-nak, a Boston Globe pedig megjelentette. Liu azt követeli több tucat zenerajongóval együtt, hogy a Bostoni Szimfonikus Zenekar változtassa meg a programját a zeneszerzők neme és származása szerint. Akik aláírták, azoknak többsége valamiképpen a Harvard és a Berkeley egyetemhez kapcsolódik. A Bostoni Szimfónikus Zenekar pedig válaszolt, és egyet ért a követeléssel. Hihetetlen.

Mi úgy gondoljuk, jó lenne, ha ezt nem tapasztalnánk meg, és Magyarországot továbbra is elkerülné a politikai korrektségnek csúfolt liberális véleményterror.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére