Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Biden nyer, olyan nagykövetet küld hazánkba, aki nem fogja támogatni a kormányt

888

2020.11.01. 20:58

Nem sokkal az amerikai választások előtt a konzervatív Newsmax médiacég tulajdonosa, a korábbi fehér házi tudósító és ismert újságíró Christopher Ruddy nyilatkozott a választásokról és az amerikai médiaviszonyokról.

A Hír TV, a Magyar Nemzet vagy az Origo számára fontos és hiteles forrás a konzervatív amerikai Newsmax, amelynek vezetője most interjút adott az Origónak az amerikai választásokról, azok Magyarországra gyakorolt lehetséges hatásairól és az Egyesült Államokban tapasztalt médiaviszonyokról:

 

A Newsmax tulajdonosa az Origónak: Arra lehet számítani, ha Joe Biden nyer, olyan nagykövetet küld Magyarországra, aki nem fogja támogatni a kormányt

Néhány nappal a választások előtt az egyik legsikeresebb amerikai konzervatív televízió és internetes újság, a Newsmax tulajdonosát, a korábbi fehér házi tudósítót és ismert újságírót, Christopher Ruddyt kérdezte az Origo a választásokról és az amerikai médiaviszonyokról. A Newsmax egy rendkívül sikeres amerikai konzervatív médiacsoport, amelynek hetilapja, internetes oldala és televíziós csatornája is van.

Hétfőn a Hír TV Amerika választ című műsorában 22 óra 20 perckor beszélgetés látható a sztárújságíróval, Christopher Ruddyval.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére