Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányt elfenekelték, és most duzzog

Horváth K. József

2021.07.01. 15:30

Gyurcsány Ferenc nagyon jól tudta, hogy azzal a magatartásával, amit a minap az Országgyűlésben tanúsított, nem lehet mást kezdeni, csak büntetni. Elfenekelni, mint egy rossz gyereket. Facebook-posztja szerint most, hogy eltángálták, megkapta, ami jár neki, duzzog. Hiába, a böszmék már csak ilyenek.

 

Fletó kétkulacsosságának egy újabb gyöngyszemét mutathatjuk be az olvasóknak. Azon a bizonyos parlamenti ülésnapon Gyurcsány napirend előtti felszólalására Dömötör Csaba tett kormányzati észrevételt. Miután az államtitkári választ Gyurcsány közbeszólásaival többször kirívó mértékben megzavarta, Kövér László házelnök többször figyelmeztette, hogy hagyjon föl ezzel a magatartással. Gyurcsány a figyelmeztetést számos alkalommal vitatta, annak ellenére, hogy tisztában volt vele, hogy a házszabály értelmében ezt nem teheti meg. Magyarán

szándékosan ment szembe az írott joggal, nem törődve azzal, hogy bizony ázik a kötél.

Mint baloldali milliárdos arra gondolhatott, hogy kerüljön, amibe kerül, inkább kifizeti a büntetést, de legalább csinál belőle egy csinn-bumm cirkuszt a Facebookon. Neki megéri – filózhatott – gonosznak, önkényesnek beállítani a T. Ház elnökét, a pénzbírságot a magyarok közösségi vagyonának saját maga számára privatizált, hegyekben álló ezüstpénzeiből amúgy is mellényzsebből kifizeti, de legalább ezzel a produkcióval újból félrevezetheti az embereket. Azt a látszatot keltve, mintha Kövér László jogtalanul, hatalmával visszaélve büntette volna meg.

Ami természetesen nincs így, hiszen a Gyurcsány által is közzétett indoklásban olvasható a kérés: ne vitassa az elnöki felhívásokat, mert házszabályi rendelkezések alapján az ülést a levezető elnök vezeti, s bírálata következményekkel jár.

Erre tette Gyurcsány azt a sértő megjegyzést, hogy „elég szégyen ez az Országháznak”.

Most pedig elvégzi a piszkos munka másik felét, gúnyolódásával megpróbálja a nyilvánosság előtt Kövér Lászlót lejáratni. Így duzzog: „Azt mertem a házelnök szemébe vágni, hogy szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak. Erre ő most ezért pénzbírsággal büntetett. Sekély a kéj – mondhatnám.”

Majd jön az ő mélyen kéjes durváskodása, amiért az egészet vállalta. Ezt írja: „Akinek ez marad nem létező tekintélye megvédésére, annak nincs mit védenie. A Kövér nevű otromba politikai komisszár meg élvezze az utolsó hónapokat, amíg még bitorolhatja az általa megtestesített primitívség ezt a jobb sorsra érdemes közjogi posztot.”

Nem árt tisztázni, ha valaki itt tekintélyt vesztett, otromba komisszár, az egyáltalán nem a T. Ház elnöke, hanem az, aki saját aljas politikai céljai érdekében leszalámizza a teljes baloldalt, csak azért, hogy kiszolgálja folyamatos, ágaskodó miniszterelnöki ambícióját.

Még akkor is, ha a karmesterpálca neki már soha nem adatik a kezébe, éppen azért, mert otromba, nemzetellenes cselekedeteivel elherdálta tekintélyét. Legfeljebb a súgólyukból kikandikálva oszthatja az észt.

De onnan is csak addig, amíg alkalmi alattvalói hallgatnak rá...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére