Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányt elfenekelték, és most duzzog

Horváth K. József

2021.07.01. 15:30

Gyurcsány Ferenc nagyon jól tudta, hogy azzal a magatartásával, amit a minap az Országgyűlésben tanúsított, nem lehet mást kezdeni, csak büntetni. Elfenekelni, mint egy rossz gyereket. Facebook-posztja szerint most, hogy eltángálták, megkapta, ami jár neki, duzzog. Hiába, a böszmék már csak ilyenek.

 

Fletó kétkulacsosságának egy újabb gyöngyszemét mutathatjuk be az olvasóknak. Azon a bizonyos parlamenti ülésnapon Gyurcsány napirend előtti felszólalására Dömötör Csaba tett kormányzati észrevételt. Miután az államtitkári választ Gyurcsány közbeszólásaival többször kirívó mértékben megzavarta, Kövér László házelnök többször figyelmeztette, hogy hagyjon föl ezzel a magatartással. Gyurcsány a figyelmeztetést számos alkalommal vitatta, annak ellenére, hogy tisztában volt vele, hogy a házszabály értelmében ezt nem teheti meg. Magyarán

szándékosan ment szembe az írott joggal, nem törődve azzal, hogy bizony ázik a kötél.

Mint baloldali milliárdos arra gondolhatott, hogy kerüljön, amibe kerül, inkább kifizeti a büntetést, de legalább csinál belőle egy csinn-bumm cirkuszt a Facebookon. Neki megéri – filózhatott – gonosznak, önkényesnek beállítani a T. Ház elnökét, a pénzbírságot a magyarok közösségi vagyonának saját maga számára privatizált, hegyekben álló ezüstpénzeiből amúgy is mellényzsebből kifizeti, de legalább ezzel a produkcióval újból félrevezetheti az embereket. Azt a látszatot keltve, mintha Kövér László jogtalanul, hatalmával visszaélve büntette volna meg.

Ami természetesen nincs így, hiszen a Gyurcsány által is közzétett indoklásban olvasható a kérés: ne vitassa az elnöki felhívásokat, mert házszabályi rendelkezések alapján az ülést a levezető elnök vezeti, s bírálata következményekkel jár.

Erre tette Gyurcsány azt a sértő megjegyzést, hogy „elég szégyen ez az Országháznak”.

Most pedig elvégzi a piszkos munka másik felét, gúnyolódásával megpróbálja a nyilvánosság előtt Kövér Lászlót lejáratni. Így duzzog: „Azt mertem a házelnök szemébe vágni, hogy szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak. Erre ő most ezért pénzbírsággal büntetett. Sekély a kéj – mondhatnám.”

Majd jön az ő mélyen kéjes durváskodása, amiért az egészet vállalta. Ezt írja: „Akinek ez marad nem létező tekintélye megvédésére, annak nincs mit védenie. A Kövér nevű otromba politikai komisszár meg élvezze az utolsó hónapokat, amíg még bitorolhatja az általa megtestesített primitívség ezt a jobb sorsra érdemes közjogi posztot.”

Nem árt tisztázni, ha valaki itt tekintélyt vesztett, otromba komisszár, az egyáltalán nem a T. Ház elnöke, hanem az, aki saját aljas politikai céljai érdekében leszalámizza a teljes baloldalt, csak azért, hogy kiszolgálja folyamatos, ágaskodó miniszterelnöki ambícióját.

Még akkor is, ha a karmesterpálca neki már soha nem adatik a kezébe, éppen azért, mert otromba, nemzetellenes cselekedeteivel elherdálta tekintélyét. Legfeljebb a súgólyukból kikandikálva oszthatja az észt.

De onnan is csak addig, amíg alkalmi alattvalói hallgatnak rá...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életbe lép a Gyurcsány – Márki-Zay paktum

Életbe lép a Gyurcsány – Márki-Zay paktum

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője Facebookon reagált a Gyurcsány-show végére.

Márki-Zay Péter nyerte a Gyurcsány-show-t

Dobrev Klára 166 787, Márki Zay Péter 230 007 szavazatot szerzett az ellenzéki előválasztáson.

Nagy jelentősége van az idei Békemenetnek, Márki-Zay az előválasztás hekkere

Nagy jelentősége van az idei Békemenetnek, Márki-Zay az előválasztás hekkere

Megkapta az ART-mozi minősítést az Elk*rtuk, továbbra is Németország a fő célpontja az illegális migránsoknak.

Schmidt Mária szerint Márki-Zay Péter meghekkelte az előválasztást

„Meg vagyok döbbenve az ellenzéken, érthetetlenül állok az előtt, ami most történik. Azt látom, hogy az ellenzék egyrészt az alkotmányos rend felszámolására törekszik, és legújabban az előválasztás utolsó hetében a parlamentáris demokrácia felszámolására” – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója a Spirit Fm Harcosok Klubja műsorában.

Megkapta az ART-mozi minősítést az Elk*rtuk

Nemcsak a multiplexek, de az ország összes ART-mozija is vetítheti a 2006-os őszödi beszéd kiszivárogtatását és az utána kialakult forradalmi hangulatot feldolgozó politikai krimit.

Továbbra is Németország a fő célpontja az illegális migránsoknak

A Welt am Sonntag összeállítása szerint szeptember végéig 100 278 menedékjogi kérelem érkezett a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAFM). A kérelmek száma így sorban a kilencedik évben lépte át a százezres határt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére