Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsánynak nem tetszik a saját orra, a magyaroknak viszont a politikája

Horváth K. József

2021.09.11. 15:20

Mondják, ki a jóistent érdekel, hogy Gyurcsánynak mekkora az orra?

Most, hogy megszületett a hamarosan bemutatásra kerülő Gyurcsány-film plakátja, amely a 2006 drámai szeptemberének és októberének szörnyen magyarellenes pillanatait ábrázolta az akkori kormányfő, Gyurcsány profiljába tömörítve, pirossal kiemelve a film címét, a Gyurcsány által használt ELKxRTUK kifejezéssel, akkor mi jut e képről Gyurcsány eszébe? Hogy mekkora az orra. („Tényleg ekkora orrom lenne?”)

Nem azt mondja az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének 15. évfordulójához közeledve, hogy tényleg ELKxRTUK, bocsánat. Egy frászt. Stílszerűen: Egy lószart, mama! Az orrméretével babrálva igyekszik sikamlós területre terelni a dolgot, hogy még véletlenül se arról beszéljen a nyilvánosság, aminek itt kopogtat a szeptember 17-én esedékes évfordulója. Inkább arról, amit ő szeretne sugallani.

Szerinte nem szép dolog, hogy a plakát alkotói az orrát is le merték fényképezni, ami ugye szervesen hozzátartozik egy ember fejéhez. Anélkül nincs portré, anélkül csak egy gúnykép lenne. Ami nem az, természetesen. Gyurcsány azt szeretné elérni, hogy a plakát kapcsán az emberek ne arról beszéljenek, ami rajta van a képen, hanem arról, ami nincs rajta.

Nincs rajta az, ami a Gyurcsánnyal megbuktatására létrejött, mára azonban legfontosabb szövetségesének számító Jobbiknak sokáig legfőbb ismérve volt. A rasszista, antiszemita politika. Az embereket külső jegyeik alapján is megbélyegző testtartás, legyen szó tetűcsúszdáról vagy éppen judapestezésről. Szégyenszemre ezek az emberek ma szövetségesek. Ennek ellenére van bőr a képén Gyurcsánynak ahhoz, hogy a filmes alkotóikra próbáljon olyasmit rákenni, amit a keresztény kultúrkörben nem szokás és az úri szalonokból való azonnali kizárást vonná maga után.

Ez csak a neomarxista-liberális ateistáknak bocsánatos bűn, akik hatalom érdekében még ezt is megengedhetik maguknak. Mert Gyuri bácsi és Brüsszel ezt is megengedi nekik. Sőt!

Gyurcsány a plakátot szemlélve az orrméretén van fennakadva, nem azon, hogy mekkora disznóságok sorozatát követték el 2006-ban a nemzet, a társadalom, a békés emberek ellen. Kezdve a csalással való hatalom megszerzésétől, a békés tüntetőkre való rátámadásig, a kardlapozásig, a szemkilövetésig.

A magyaroknak soha nem volt baja Gyurcsány orrával, de a politikájával annál inkább. A film éppen arra emlékeztet. Ahogy Kocsis Máté írta közösségi oldalán: „A szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra. Hogy emlékeztessen mindenkit a kormányprogrammá emelt hazugságokra, az azt követő jól szervezett, hatalomféltő állami erőszakra, vérre, és végül a teljes bukásra.”

Hiába jópofizik bejegyzésében, hogy eddig nem készült film Szent Istvánról, Könyves Kálmánról, se Hunyadi Mátyásról, bezzeg róla igen. Egyebek mellett azért nem készült, mert évtizedeken át gyurcsányi politikai felmenői, a kommunisták ültek a nyakunkon, akik még azt is elhallgatták, hogy István Király valójában Szent István volt, nemhogy filmet készítettek volna a jeles uralkodók nemzetvédő erényeiről. Akik egytől egyig jót tettek a magyarokkal.

Gyurcsány viszont ártott nekik. Nem kicsit, nagyon. S ennek ellenére lenne képe visszamászni a hatalomba. Hogy megint a szakadék szélére taszítsa az országot a korábban már vele együtt megbukott embereivel együtt. Ezt kell mindenkinek megmutatni.

Ez itt a lényeg, Kedves Böszme! Erre kell felhívni a filmmel is figyelmet. Senkit nem érdekel, hogy fest Gyurcsány Ferenc profilból, piros tornacipőben.

Az viszont sokkal többeket, hogy mibe akarja megint beleütni az orrát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére