Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsánynak nem tetszik a saját orra, a magyaroknak viszont a politikája

Horváth K. József

2021.09.11. 15:20

Mondják, ki a jóistent érdekel, hogy Gyurcsánynak mekkora az orra?

Most, hogy megszületett a hamarosan bemutatásra kerülő Gyurcsány-film plakátja, amely a 2006 drámai szeptemberének és októberének szörnyen magyarellenes pillanatait ábrázolta az akkori kormányfő, Gyurcsány profiljába tömörítve, pirossal kiemelve a film címét, a Gyurcsány által használt ELKxRTUK kifejezéssel, akkor mi jut e képről Gyurcsány eszébe? Hogy mekkora az orra. („Tényleg ekkora orrom lenne?”)

Nem azt mondja az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének 15. évfordulójához közeledve, hogy tényleg ELKxRTUK, bocsánat. Egy frászt. Stílszerűen: Egy lószart, mama! Az orrméretével babrálva igyekszik sikamlós területre terelni a dolgot, hogy még véletlenül se arról beszéljen a nyilvánosság, aminek itt kopogtat a szeptember 17-én esedékes évfordulója. Inkább arról, amit ő szeretne sugallani.

Szerinte nem szép dolog, hogy a plakát alkotói az orrát is le merték fényképezni, ami ugye szervesen hozzátartozik egy ember fejéhez. Anélkül nincs portré, anélkül csak egy gúnykép lenne. Ami nem az, természetesen. Gyurcsány azt szeretné elérni, hogy a plakát kapcsán az emberek ne arról beszéljenek, ami rajta van a képen, hanem arról, ami nincs rajta.

Nincs rajta az, ami a Gyurcsánnyal megbuktatására létrejött, mára azonban legfontosabb szövetségesének számító Jobbiknak sokáig legfőbb ismérve volt. A rasszista, antiszemita politika. Az embereket külső jegyeik alapján is megbélyegző testtartás, legyen szó tetűcsúszdáról vagy éppen judapestezésről. Szégyenszemre ezek az emberek ma szövetségesek. Ennek ellenére van bőr a képén Gyurcsánynak ahhoz, hogy a filmes alkotóikra próbáljon olyasmit rákenni, amit a keresztény kultúrkörben nem szokás és az úri szalonokból való azonnali kizárást vonná maga után.

Ez csak a neomarxista-liberális ateistáknak bocsánatos bűn, akik hatalom érdekében még ezt is megengedhetik maguknak. Mert Gyuri bácsi és Brüsszel ezt is megengedi nekik. Sőt!

Gyurcsány a plakátot szemlélve az orrméretén van fennakadva, nem azon, hogy mekkora disznóságok sorozatát követték el 2006-ban a nemzet, a társadalom, a békés emberek ellen. Kezdve a csalással való hatalom megszerzésétől, a békés tüntetőkre való rátámadásig, a kardlapozásig, a szemkilövetésig.

A magyaroknak soha nem volt baja Gyurcsány orrával, de a politikájával annál inkább. A film éppen arra emlékeztet. Ahogy Kocsis Máté írta közösségi oldalán: „A szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra. Hogy emlékeztessen mindenkit a kormányprogrammá emelt hazugságokra, az azt követő jól szervezett, hatalomféltő állami erőszakra, vérre, és végül a teljes bukásra.”

Hiába jópofizik bejegyzésében, hogy eddig nem készült film Szent Istvánról, Könyves Kálmánról, se Hunyadi Mátyásról, bezzeg róla igen. Egyebek mellett azért nem készült, mert évtizedeken át gyurcsányi politikai felmenői, a kommunisták ültek a nyakunkon, akik még azt is elhallgatták, hogy István Király valójában Szent István volt, nemhogy filmet készítettek volna a jeles uralkodók nemzetvédő erényeiről. Akik egytől egyig jót tettek a magyarokkal.

Gyurcsány viszont ártott nekik. Nem kicsit, nagyon. S ennek ellenére lenne képe visszamászni a hatalomba. Hogy megint a szakadék szélére taszítsa az országot a korábban már vele együtt megbukott embereivel együtt. Ezt kell mindenkinek megmutatni.

Ez itt a lényeg, Kedves Böszme! Erre kell felhívni a filmmel is figyelmet. Senkit nem érdekel, hogy fest Gyurcsány Ferenc profilból, piros tornacipőben.

Az viszont sokkal többeket, hogy mibe akarja megint beleütni az orrát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére