Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányi szlogeneket pufogtat a Jobbik Brüsszel védelmében

Sümeghi Lóránt

2019.03.01. 13:15

A Jobbik tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott Brüsszellel kapcsolatos mondatok tökéletesen megállták volna a helyüket a Demokratikus Koalíció egyik házi rendezvényén is.

A Jobbik alelnöke, Bana Tibor tegnapi sajtótájékoztatóján bevándorláspárti politikusokat megszégyenítő módon kelt a Soros György és Jean-Claude Juncker által kézivezérelt Brüsszel védelmére. Mint mondta,

a Jobbik szégyenteljesnek és gyalázatosnak tartja a kormánynak az Európai Unió ellen folytatott kampányát, és egy értékközpontú Európai Unióban képzeli el a szabad, európai és demokratikus Magyarország jövőjét."

Az efféle gyurcsányi szlogenek pufogtatása Bana Tibor által különösen viccesnek hat, hiszen néhány évvel korábban pont ő sürgette a kormányt a parlamentben, hogy

tartsa meg az EU-ból való kilépésről szóló vitát."

Ha erre esetleg nem emlékezne Bana, akkor ez a néhány jobbikos plakát hátha felfrissíti a memóriáját:

Ráadásul a párt egyik jelenlegi alelnöke, Zsiga-Kárpát Dániel még egy könyvet is írt ebben a témában EU-tanázia címmel. De hát a pénzért és a hatalomért bármire képesek. Ha kell, akkor épp Brüsszelt dicsérik, de ha épp úgy adódik, akkor a szemkilövető Gyurcsány-kormányt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére