Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékat ledöbbentette, hogy a magyarok többsége elutasítja a szankciókat

Horváth K. József

2022.10.27. 15:30

A józan ember lelke örül, amikor a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint radikálisan megnőtt a brüsszeli szankciókat elutasító magyar állampolgárok száma. És jót mosolyog azon, hogy a DK őrjöng és a kormány feljelentésével fenyegetőzik a bombás-szankciós plakátok miatt.

 

Arra természetesen nem figyel, hogy a plakátokon az is olvasható, „A brüsszeli szankciók tönkretesznek minket!”

Sőt! A legbájosabb az, hogy Gyurcsányéknak uszítás, gyűlölet és erkölcstelenség az, ha valaki megvédi saját polgárainak érdekeit. Márpedig Orbán Viktor ezt teszi.

Hiába szavazta meg a magyar kormány a brüsszeli szankciókat, energetikai téren felmentést kaptunk, mert egyébként nem járultunk volna hozzá a szankciók bevezetéséhez. Az orosz kőolaj és földgáz Magyarországra való exportjának leállítása ugyanis egyet jelentett volna a magyar gazdaság tönkretételével. Gyárak bezárását, a munkanélküliség ugrásszerű megemelkedésével, az infláció további emelkedését vonta volna maga után, ami – finoman szólva – egyáltalán nem a magyar emberek érdeke.

A Demokratikus Koalíció a bombás plakátot nevezi rémhírterjesztésnek és közveszéllyel való fenyegetésnek, amiért feljelentést tesz.

Ennyire pregnánsan ritkán látszik, hogy Gyurcsányék mennyire gátlástalanul támogatják az brüsszeli elit érdekeit, szemben a magyar polgárokéval.

Lényegében Brüsszel Gyurcsány száján keresztül mondja azt a magyar kormánynak, hogy elég az uszításból.

 

Ebbe a helyzetbe robbant bele a Medián legfrissebb közvélemény-kutatása. Tudják Hann Endre cégéről van szó, akinek Gyurcsányhoz való közelállását az Elk*rtuk című film plasztikusan bemutatta. Gondolhatnánk, neki politikailag inkább a Böszme számára kedvező eredményeket kellett volna közzé tenni. De nem így történt. A kutatás bemutatta, hogy májusban a megkérdezettek 41 százaléka nem támogatta az Oroszország ellen bevetett szankciókat. Ám ez az érték októberre már 52 százalékra kúszott fel. A Fidesz szavazók körében az elutasítás különösen magas, 81 százalékos.

Magyarán megint bebizonyosodott, hogy a magyarok nem hisznek Gyurcsányéknak, sokkal inkább a valóságnak, illetve a magyar kormányfőnek, akinek a tettei mindig szinkronban állnak a kommunikációjával.

 

A Medián adatairól az ATV-ben búsongott tegnap este Németh Péter, a Népszava főszerkesztője és Trencsényi Dávid, a 168 óra hírigazgatója. Természetesen szőtték tovább a baloldal hazugságának fonalát. Nem ismerték el, hogy sajnos igaza van az embereknek, jól látják a helyzetet, hanem a kormány propagandáját vádolták a számukra lesújtó Medián-adatok miatt.
Németh Péter: „Döbbenetes a növekedése. És döbbenetes az, hogy milyen mértékben működik a Fidesz-propaganda. Pontosan úgy, mint annak idején a migráns ügyben.”
Trencséni Dávid, a 168 Óra hírigazgatója így kontrázott: „Azt gondolom, hogy ez egyáltalán nem meglepő, mert nem először látjuk ezt a mélységi ágyúzást, amit a Fidesz kommunikációs csapata végez.”

 

És akkor még nem szóltunk egy szót sem a nemzeti konzultációról, amelynek eredménye várhatóan keményen alá fogják támasztani a kormány nemzetvédő politikáját.

Szóval a baloldal reszket, hogy megint kiderül az igazság, fehéren-feketén megtudja a világ a magyarok álláspontját a könnyen katasztrófához vezető szankciókról.

A fentiekből is kiderült, a dollárbaloldal kifejezetten támogatja a szankciókat. Nem elképzelhetetlen, hogy a külföldről érkezett támogatások is erre ösztönzik őket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsonynak vállalnia kell a felelősséget a dollárbaloldal külföldi kampánytámogatása miatt

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában legalábbis erre szólította fel a főpolgármestert.

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást

Petr Pavel kapta a voksok 58,3 százalékát, míg Andrej Babiš 41,68 százalékot kapott. A választási részvétel meghaladta a 70 százalékot, ami új rekordot jelent. Pavel mintegy 3,4 millió szavazatot kapott, míg Babiš egymillióval kevesebbet.

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Az Origo szerint fordulat állhat be a nyomozásban azzal, hogy görög sajtóértesülések alapján Pier Antonio Panzeri volt szocialista EP-képviselő 10 újabb korrupt politikus megnevezésére készül.

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

A baloldal megmondta, hogyha mandátumot kap, akkor együtt úszik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik. Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek. Így 2022-ben az emberek valójában háború és béke között választottak. És a békét választották – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Von der Leyen: Nem térhetünk vissza az orosz energiafüggőséghez

Semmilyen körülmények között nem térhetünk vissza az orosz fosszilis energiahordozóktól való függőséghez – szögezte le Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a német, ellenzéki, jobbközép Kereszténydemokrata Unió (CDU) düsseldorfi újévi fogadásán szombaton.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére