Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

888.hu

2018.12.15. 18:58

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Pénteken folytatódott a rendbontás a Kossuth téren, amely ezúttal az ellenzéki politikusok beszédeivel kezdődött.

A téren felszólalt Vadai Ágnes is, a Demokratikus Koalíció fekete öves Soros-ügynöke.

Vadai arról beszélt, hogy a Parlamentben

folytatni fogjuk az ellenállást! Senki ne gondolja, hogy ennyi volt! Senki ne gondolja, hogy a szerdával és azzal, hogy véget ért most az Országgyűlés ülése, vége van az ellenállásnak"

– tüzelte a beszédet hallgató pár száz embert.

Végül mindenkit hívott, hogy csatlakozzanak hozzájuk, hogy együtt tudjanak csinálni egy szolidáris Magyarországot.

Majd elment wellnessezni a pártvezetéssel Visegrádra.

Visszatérő téma volt tegnap a demonstrálók között, hogy nem látnak ellenzéki politikusokat a tömegben. Most már azt is tudjuk, hogy miért.

A szálló egyik dolgozója és a szállóvendégek által megerősített információink szerint a Demokratikus Koalíció vezérkara a péntek estét és a szombat délelőttöt a négy csillagos, panorámájáról és wellness szolgáltatásairól ismert Hotel Silvanus Visegrádban töltötte.

Eközben Budapest utcáin a tüntetők egy része, a csürhe megint a rendőröket provokálta, petárdákat, üvegeket dobált rájuk. Emiatt a Soros-kitartottak ismét kaptak egy keveset a könnygázból.

A DK politikusai péntek este és szombat délelőtt többek között élvezhették a beltéri medencéket, jakuzzikat, használhatták a szaunát, az infraszaunát és a gőzfürdőt, valamint igénybe vehették az Aqua bár és a Guinot szépségszalon szolgáltatásait, vagy igény szerint kérhettek ajurvédikus masszázst is.

A legolcsóbb szállások 30 ezer forint/éjszakától kezdődnek 2 főre. De vannak luxusszobák 80 ezer forint körüli összegért éjszakánként, szintén 2 főre. Ehhez jönnek a szolgáltatások díjai, valamint a vacsora és a reggeli ára. Emellett a párt konferenciatermet is bérelt.

A számla akár több millió forint is lehetett.

A luxusszálló igénybevétele azért is meglepő, mert állítólag a pártnak most minden fillérre szüksége van, hiszen nemrég leégett a belvárosi irodájuk. A Demokratikus Koalíció pénzgyűjtési kampányba kezdett, saját bevallásuk szerint december elejéig 11,5 millió forint gyűlt össze mikroadományokból.

A péntek esti wellnessezésről elküldtük kérdéseinket a Demokratikus Koalíciónak, valamint a párt szóvivőjének. Ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére