Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék rendszervisszaváltási szándékától feláll a szőr a magyarok hátán

Horváth K. József

2021.08.29. 16:40

Nem volt kis feladat végig ülni a Demokratikus Koalíció előválasztási kampánynyitó rendezvényét a számítógép előtt vasárnap koradélután.

Nem pusztán azért, mert a hazudozásáról elhíresült Gyurcsány bármely show-ja elé eleve előítélettel ül le az ember, hanem azért, mert a két és fél órán keresztül kígyózó előadáskígyókban semmi, de semmi olyan jövőt formáló információ nem hangzott el, ami már eddig ne jött volna ki a könyökünkön.

De érdekes módon nemcsak az amerikai nagybácsit idéző ígéreteikkel nem jöttek elő – ingyen közmű, hatalmas juttatások a nyugdíjasoknak, panellakások ingyenes felújítása – de a farbával sem álltak elő, amiről pedig korábban annyit beszéltek: a vágyott adóemelésükről, a rezsicsökkentés megszüntetéséről, az ország lezüllesztéséről arra szintre, amit Budapesten Karácsony két év alatt már bemutatott. Kosszal, mocsokkal, koldusmaffiával.

Végül is mindegy volt, hogy éppen ki beszél: Gyurcsány vagy valamelyik képviselőjelölt, netán Dobrev Klára. Mindenki ugyanarról elmélkedett: az öndicséretről, a győzelemről és az ő jó kormányzásuk körüli közhelyek pufogtatásáról, illetve – természetesen – az Orbánnal szembeni gyűlölet további cifrázásáról, az ellenséges hangnemmel való hergelés felszolgálásáról.

Az egész rendezvény olyan benyomást tett a nem DK-fun hallgatóságra, mintha Rákosi Mátyásnak mondott laudációkat hallhattunk volna, ezúttal Dobrev mellett. Ilyeneket, mint amilyennel például Gerő Ernő köszöntötte Rákosit: „Rákosi elvtárs 60. születésnapján egész népünk meg van győződve arról, hogy Rákosi elvtárs vezetésével hazánk végre a helyes útra tért. Arra az útra, amely nem más népek elnyomása és leigázása felé mutat, hanem amely a szabad és a szabadságukért s a békéért és demokráciáért küzdő népekkel együttműködve hivatott biztosítani hazánk további felemelkedését még fényesebbé, még dicsőbbé tenni a világban a magyar nevet! Ez az út, amelyen Rákosi elvtárs vezet bennünket – Sztálin útja!” Mutatis mutandis: Dobrev útja Gyurcsány útja.

A bolsevikpiros kis nadrágkosztűmében mikrofon elé lépő Dobrev Klára egyből riogatással, hazugság sugallatával csapott a húrokba, amikor a Huxitról szörnyülködött. Azt sugallva, hogy az Orbán-kormány ki akarja léptetni Magyarországot az Unióból. Ő is tudja, hogy ez szemenszedett hazugság, hogy ennek belátható időn belül semmi realitása nincs. Még akkor sem, ha a témáról különböző értelmiségiek hangosan gondolkodnak, miután például az Unió közel húsz tagállama együttesen nekünk rontott, mert a gyermekvédelmi törvénnyel meg akarjuk védeni valamennyiünk szemünk fényét, nem hagyva, hogy az LMBTQ-lobbi megfertőzze őket. Ettől még szó sincs kilépésről, de Dobrevnek ez nagyszerű apropó arra, hogy Orbán szándékát azonosítsa a kilépni akarókéval, tudva, hogy a magyarok közel 80 százaléka uniópárti. Ezzel a hamis dumával próbálva szavazókat átcsábítani a Fidesztől a DK-hoz. Mondván, majd ők megvédik uniós tagságunkat, csak szavazzák be őket a 2022-es választáson.

Ez ugye a szokásos DK-s cumi. Nem védenek ők meg senkit semmitől, sokkal inkább a sajnos ma már neomarxista nyugati uniós országoknak, a migránsoknak, a genderizmusnak szolgáltatnák ki örömmel az országot.

És íme még egy gyöngyszem Gyurcsány Piroskája beszédéből. Bejelentette, hogy az év végéig árnyékkormányt alakítanak, s az olyan demokratikusan fog intézkedni, hogy hű meg ha. Konzultálnak például a Magyar Orvosi Kamarával is az egészségügyet érintő álláspontjuk kialakítása előtt. Ehhez csak annyit, hogy az orvosok történelmi léptékű béremelését és a paraszolvencia megszüntetését éppen az orvosi kamara javaslatára szentesítette a kormány.

Az egyik felszólaló pedig a DK-ra utalva úgy fogalmazott, „mi vagyunk a változás”.

Ezt persze eddig se vonta kétségbe senki, legfeljebb az irány a kérdéses. Illetve az sem. Nem kétséges ugyanis, hogy a Gyurcsány-show tagjaival a régi rendszer képviselői masíroznának vissza a nagypolitikába, ahogy Karácsonynál a fővárosban ez a folyamat már megfigyelhető. Ettől pedig már Budapest megnézheti magát. Nyilvánvaló, hogy így Magyarországra is a rendszervisszaváltás sorsa várna.

Rossz hír Dobrev Piroskának: ettől a magyaroknak feláll a szőr a hátán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére