Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék rendszervisszaváltási szándékától feláll a szőr a magyarok hátán

Horváth K. József

2021.08.29. 16:40

Nem volt kis feladat végig ülni a Demokratikus Koalíció előválasztási kampánynyitó rendezvényét a számítógép előtt vasárnap koradélután.

Nem pusztán azért, mert a hazudozásáról elhíresült Gyurcsány bármely show-ja elé eleve előítélettel ül le az ember, hanem azért, mert a két és fél órán keresztül kígyózó előadáskígyókban semmi, de semmi olyan jövőt formáló információ nem hangzott el, ami már eddig ne jött volna ki a könyökünkön.

De érdekes módon nemcsak az amerikai nagybácsit idéző ígéreteikkel nem jöttek elő – ingyen közmű, hatalmas juttatások a nyugdíjasoknak, panellakások ingyenes felújítása – de a farbával sem álltak elő, amiről pedig korábban annyit beszéltek: a vágyott adóemelésükről, a rezsicsökkentés megszüntetéséről, az ország lezüllesztéséről arra szintre, amit Budapesten Karácsony két év alatt már bemutatott. Kosszal, mocsokkal, koldusmaffiával.

Végül is mindegy volt, hogy éppen ki beszél: Gyurcsány vagy valamelyik képviselőjelölt, netán Dobrev Klára. Mindenki ugyanarról elmélkedett: az öndicséretről, a győzelemről és az ő jó kormányzásuk körüli közhelyek pufogtatásáról, illetve – természetesen – az Orbánnal szembeni gyűlölet további cifrázásáról, az ellenséges hangnemmel való hergelés felszolgálásáról.

Az egész rendezvény olyan benyomást tett a nem DK-fun hallgatóságra, mintha Rákosi Mátyásnak mondott laudációkat hallhattunk volna, ezúttal Dobrev mellett. Ilyeneket, mint amilyennel például Gerő Ernő köszöntötte Rákosit: „Rákosi elvtárs 60. születésnapján egész népünk meg van győződve arról, hogy Rákosi elvtárs vezetésével hazánk végre a helyes útra tért. Arra az útra, amely nem más népek elnyomása és leigázása felé mutat, hanem amely a szabad és a szabadságukért s a békéért és demokráciáért küzdő népekkel együttműködve hivatott biztosítani hazánk további felemelkedését még fényesebbé, még dicsőbbé tenni a világban a magyar nevet! Ez az út, amelyen Rákosi elvtárs vezet bennünket – Sztálin útja!” Mutatis mutandis: Dobrev útja Gyurcsány útja.

A bolsevikpiros kis nadrágkosztűmében mikrofon elé lépő Dobrev Klára egyből riogatással, hazugság sugallatával csapott a húrokba, amikor a Huxitról szörnyülködött. Azt sugallva, hogy az Orbán-kormány ki akarja léptetni Magyarországot az Unióból. Ő is tudja, hogy ez szemenszedett hazugság, hogy ennek belátható időn belül semmi realitása nincs. Még akkor sem, ha a témáról különböző értelmiségiek hangosan gondolkodnak, miután például az Unió közel húsz tagállama együttesen nekünk rontott, mert a gyermekvédelmi törvénnyel meg akarjuk védeni valamennyiünk szemünk fényét, nem hagyva, hogy az LMBTQ-lobbi megfertőzze őket. Ettől még szó sincs kilépésről, de Dobrevnek ez nagyszerű apropó arra, hogy Orbán szándékát azonosítsa a kilépni akarókéval, tudva, hogy a magyarok közel 80 százaléka uniópárti. Ezzel a hamis dumával próbálva szavazókat átcsábítani a Fidesztől a DK-hoz. Mondván, majd ők megvédik uniós tagságunkat, csak szavazzák be őket a 2022-es választáson.

Ez ugye a szokásos DK-s cumi. Nem védenek ők meg senkit semmitől, sokkal inkább a sajnos ma már neomarxista nyugati uniós országoknak, a migránsoknak, a genderizmusnak szolgáltatnák ki örömmel az országot.

És íme még egy gyöngyszem Gyurcsány Piroskája beszédéből. Bejelentette, hogy az év végéig árnyékkormányt alakítanak, s az olyan demokratikusan fog intézkedni, hogy hű meg ha. Konzultálnak például a Magyar Orvosi Kamarával is az egészségügyet érintő álláspontjuk kialakítása előtt. Ehhez csak annyit, hogy az orvosok történelmi léptékű béremelését és a paraszolvencia megszüntetését éppen az orvosi kamara javaslatára szentesítette a kormány.

Az egyik felszólaló pedig a DK-ra utalva úgy fogalmazott, „mi vagyunk a változás”.

Ezt persze eddig se vonta kétségbe senki, legfeljebb az irány a kérdéses. Illetve az sem. Nem kétséges ugyanis, hogy a Gyurcsány-show tagjaival a régi rendszer képviselői masíroznának vissza a nagypolitikába, ahogy Karácsonynál a fővárosban ez a folyamat már megfigyelhető. Ettől pedig már Budapest megnézheti magát. Nyilvánvaló, hogy így Magyarországra is a rendszervisszaváltás sorsa várna.

Rossz hír Dobrev Piroskának: ettől a magyaroknak feláll a szőr a hátán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Határőrökre, rendőrökre támadnak, lőfegyverrel ölik egymást, egyre erőszakosabban támadják Európa határait a kontinensre igyekvő agresszív betolakodó csoportok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére