Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék kormányon talán kötelezővé is tennék az LMBTQ-propagandát?

Horváth K. József

2021.07.10. 13:25

Egyik rendszeres olvasóm sosem állja meg szó nélkül, ha a gyurcsányista baloldalra kritikus megjegyzést teszek. Érvekkel ugyan egyszer sem áll elő, de elfogultsággal, pocskondiázással, újságírói tevékenységem lepropagandistázásával mindannyiszor igyekszik sárba tiporni. Mint látható, csekély sikerrel.

Így volt ez legutóbb is, amikor arról írtam, hogy hiába erőlködik Dobrev Klára, Cseh Katalin vagy zusammen az Európai Parlament többsége a gyermekvédelmi törvény visszavonatásával kapcsolatban, Orbán Viktort idézve azt jegyeztem meg, hogy „akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba”.

Erre föl írta azt kommentelő Katalin: „Józsikám! Elmondanád, hogy melyik 'aktivista' akar(t) az iskolákba menni és propagálni az LMBTQ „eszméket”? Oly jó lenne tudni már (Ezt tényleg csak a propaganda csecsét szopók hiszik el).”

A friss hírek között van egy Kaliforniából érkezett. E szerint a San Franciscoi Meleg Férfikórus arról énekel, hogy hogyan fogják befolyásuk alá vonni a gyerekeket, akár akarják a szülők, akár nem.

Részlet a kórus által énekelt szövegből: „Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk? Elismerem – ezúttal igazad van.

Átváltoztatjuk a gyermekedet. Csöndben és finoman, alig veszed majd észre.”

Tessék, kedves Katalin! Itt a válasz: úgy változtatják át a gyerekeket, hogy a szülők alig veszik észre.

Erre természetesen Dobrev Klára nem reagált, Gyurcsány Ferenc is inkább csak saját alkoholos befolyásoltsági állapotának tagadásával van elfoglalva Facebook oldalán, semhogy azt a szörnyűséges „művet” elítélje, amelyet a magyar gyermekvédelmi törvény kizár a gyerekek környezetéből, s amely törvényt Gyurcsányék kézzel-lábbal támadnak.

Szövetségesük, a liberális média természetesen viccesre veszi a kórust, ami véletlenül sem vehető szerintük a gyerekek elleni támadásnak. Hatalmas címmel számol be az MSZP-közeli Hírklikk: „A kormánymédia homoszexuális fenyegetésnek hazudja a homofóbokat kigúnyoló kórusművet.” A 444 pedig ezt a címet adta: „A homofóbokat kinevető, vicces amerikai kórusműre épített homofób minikampányt a magyar kormánymédia.”

A dal szövegéből természetesen semmi nem utal az iróniára. Éppen az egyenes beszéde, a szókimondása mellbevágó, meg az hátborzongató mosoly, amivel az egyik énekes – Dobrev Klára vigyorgásaihoz hasonlóan – akarja behízelegni magát a nézők bizalmába.

A The American Conservative hírportál a videóra azzal reagált, ezek után aligha mondhatja bárki a magyar miniszterelnökről, hogy hibázott, amikor törvényt hozott a gyermekek LMBTQ-propagandától való megvédése érdekében. A dolgot súlyosbítja, hogy – mint beszámoltunk róla – időközben kiderült, hogy a kórus tagjai között hat olyan személyek is vannak, akik korábban szexuális cselekményt követtek el.

Aki tagadja a gyermekeikre leselkedő veszély létezését, az saját gyermekeit is kiteszi az ilyen szexuális támadásnak. Nem tudom, hogy kommentelő Katalinnak van-e gyermeke, mert honlapjáról jellemzően semmi nem derül ki róla, de hogy Gyurcsányéknak öt is van, az biztos. Ha rajtam múlna, én Orbán gyermekvédelmi törvénye szerint óvnám őket is. Nekik persze joguk a San Franciscoi Meleg Férfikórus dalait játszani számukra.

Ha kormányra kerülnének, talán kötelező is lenne az ilyek ének hallgatása mindenkinek?

Belegondolni is szörnyű!

Az anyag 6 perc 10 másodperctől látható:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére