Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék hazafiságot hazudnak, de mindig a haza ellen ragadnak fegyvert

Horváth K. József

2021.10.17. 14:00

Ismét egy látványos példa arra, hogy neomarxista, liberális gondolkodók éppen annyira beszélhetnek összevissza, amennyire az érdekeik diktálják. Az a kijelentés például, hogy „Lehet, hogy 2026-ban már nem lesznek választások”, is azt jelenti, hogy soha egyetlen szavukat sem lehet elhinni.

 

A gyurcsányista Ungváry Rudolf szélsőbaloldali író, publicista éppen a bornírt, gyűlöletkeltő kinyilatkoztatások embere. 2010-áprilisa után még alig került hatalomra a Fidesz–KDNP, még szinte meg sem hozta az első intézkedéseit, a Demokratikus Charta őszi évfordulóján Ungváryék már arról óbégattak, hogy a miniszterelnök lop, csal, hazudik, és hogy Magyarországnak tolvaj kormánya van. Meg arról, így, finoman, hogy a kurva anyját annak, aki megkérdőjelezi Ungváry Rudolf író magyarságát. Ugyanazzal a szottyos és hazug, bizonyítatlan szöveggel, amit Soros emberei bemagoltattak velük, s amit mind a mai napig mantráznak anélkül, hogy tizenegy év alatt legalább egy mákszemnyi bizonyítékot elő tudtak volna kaparni a ládafiából.

Aztán jön Ungváry, és magától értetődő természetességgel kijelenti az ATV-ben: „Lehet, hogy 2026-ban már nem lesznek választások.” A helyzet az, hogy ez a kijelentés még feltételes módban is orbitális hangulatkeltés, ami az emberek hergelését célozza. Ungváry nagyon jól tudja ezt, hiszen a Fidesznek eddig háromszor volt kétharmada, amivel akár ilyen antidemokratikus irányba is kormányozhatta volna az országot, de még véletlenül sem tette.

Orbán Viktor hatalmi stabilitásának éppen az a lényege, hogy az emberek hisznek benne. Nem adott soha okot arra, hogy bizalmatlanok legyenek vele szemben. Ha valaki betartja a demokrácia szabályait, az éppen ő. Orbán az, akinek fényképe Magyarországon éppen a kommunizmus, a diktatúra lebontásával, az Ungváry-féle kirekesztően gondolkodók partvonalra állításával került a társadalom józan többségének képzeletbeli vitrinjébe. Orbán az, akiért a magyarok tűzbe teszik a kezüket.

Ungváry éppen azért állít ilyen hajmeresztő disznóságot vele kapcsolatban, hogy harmatgyenge érvelésének nagyobb legyen füstje. Lángja ugyanis egyenlő a nullával.

Ahogy közelednek a választások, úgy Ungvárynak és az egész gyurcsányista bandának egyre jobban telik meg a gatyája. Hiába hozzák szakmányban a haveri közvélemény-kutatóktól a baloldal előretöréséről szóló diadaljelentéseket, ők is tudják, hogy ezek hamisak, elfogultak.

Tisztában vannak vele, hogy napjainkban a Fidesz–KDNP 53, míg a baloldali lista 45 százalékon áll. Ennek alapján a Fidesz–KDNP 76 egyéni mandátumra számíthatna, míg a baloldal 30 körzetben nyerne. Így a Fidesznek összesen 125, a baloldalnak pedig 73 mandátuma lenne az Országgyűlésben, és a fentieken kívül még egy nemzetiségi képviselő jutna be.

S ami még ennél is jobban fájhat a bicskanyitogató kijelentéseket tevő Ungváry-féléknek, hogy az aktív népesség 71 százaléka Orbán Viktort tartja esélyesebbnek arra, hogy 2022-től Magyarország miniszterelnöke legyen, míg Dobrev Klárának csak 18 százaléknyi az esélye.

Egyetlen haveri közvélemény-kutató nem cáfolta ennek az igazát.

Itt a baj, kérem tisztelettel! Ezért mond ilyen marhaságokat ez a kedves Rudi, hogy belekapaszkodjon az utolsó szalmaszálba, amivel újabb választókat remél toborozni a moslékkoalíció főnöke, Gyurcsány Ferenc mellé. Hátha így mégis meglenne 2022-ben a gyenge feles többség. Erre azért ne vegyen mérget senki.

Nyugodt szívvel jelenthetem, ha Orbánon múlik, lesz választás 2026-ban, ahogy 2022-ben is, amit várhatóan az alábbi grafikon szerinti eredmény jellemez majd. A bajt eddig sem Orbán Viktor hozta a magyar népre, hanem a demokrácia helyett a szovjet szuronyokban jobban bízó mai baloldal képviselőinek elődei. Illetve a mai balosok, akik ebben a hidegháborús történelmi helyzetben sem saját választóiktól, hanem Sorostól, a nemzetközi nagytőkétől és Brüsszeltől várják a jogállam eltaposását, a maguk ereje ugyanis kevés hozzá, magasan téve a magyarok fejére.

Hiába mondta Fletó, hogy „El lehet menni Magyarországról”. A magyarok nem mentek el. Ők ugyanis nem ideiglenesen állomásoznak, itt otthon vannak. S az otthonukat megvédik azoktól, akik csak hazafinak hazudják magukat, de – például a brüsszelitákkal összefogva – mindig a haza ellen ragadnak fegyvert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére