Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék hazafiságot hazudnak, de mindig a haza ellen ragadnak fegyvert

Horváth K. József

2021.10.17. 14:00

Ismét egy látványos példa arra, hogy neomarxista, liberális gondolkodók éppen annyira beszélhetnek összevissza, amennyire az érdekeik diktálják. Az a kijelentés például, hogy „Lehet, hogy 2026-ban már nem lesznek választások”, is azt jelenti, hogy soha egyetlen szavukat sem lehet elhinni.

 

A gyurcsányista Ungváry Rudolf szélsőbaloldali író, publicista éppen a bornírt, gyűlöletkeltő kinyilatkoztatások embere. 2010-áprilisa után még alig került hatalomra a Fidesz–KDNP, még szinte meg sem hozta az első intézkedéseit, a Demokratikus Charta őszi évfordulóján Ungváryék már arról óbégattak, hogy a miniszterelnök lop, csal, hazudik, és hogy Magyarországnak tolvaj kormánya van. Meg arról, így, finoman, hogy a kurva anyját annak, aki megkérdőjelezi Ungváry Rudolf író magyarságát. Ugyanazzal a szottyos és hazug, bizonyítatlan szöveggel, amit Soros emberei bemagoltattak velük, s amit mind a mai napig mantráznak anélkül, hogy tizenegy év alatt legalább egy mákszemnyi bizonyítékot elő tudtak volna kaparni a ládafiából.

Aztán jön Ungváry, és magától értetődő természetességgel kijelenti az ATV-ben: „Lehet, hogy 2026-ban már nem lesznek választások.” A helyzet az, hogy ez a kijelentés még feltételes módban is orbitális hangulatkeltés, ami az emberek hergelését célozza. Ungváry nagyon jól tudja ezt, hiszen a Fidesznek eddig háromszor volt kétharmada, amivel akár ilyen antidemokratikus irányba is kormányozhatta volna az országot, de még véletlenül sem tette.

Orbán Viktor hatalmi stabilitásának éppen az a lényege, hogy az emberek hisznek benne. Nem adott soha okot arra, hogy bizalmatlanok legyenek vele szemben. Ha valaki betartja a demokrácia szabályait, az éppen ő. Orbán az, akinek fényképe Magyarországon éppen a kommunizmus, a diktatúra lebontásával, az Ungváry-féle kirekesztően gondolkodók partvonalra állításával került a társadalom józan többségének képzeletbeli vitrinjébe. Orbán az, akiért a magyarok tűzbe teszik a kezüket.

Ungváry éppen azért állít ilyen hajmeresztő disznóságot vele kapcsolatban, hogy harmatgyenge érvelésének nagyobb legyen füstje. Lángja ugyanis egyenlő a nullával.

Ahogy közelednek a választások, úgy Ungvárynak és az egész gyurcsányista bandának egyre jobban telik meg a gatyája. Hiába hozzák szakmányban a haveri közvélemény-kutatóktól a baloldal előretöréséről szóló diadaljelentéseket, ők is tudják, hogy ezek hamisak, elfogultak.

Tisztában vannak vele, hogy napjainkban a Fidesz–KDNP 53, míg a baloldali lista 45 százalékon áll. Ennek alapján a Fidesz–KDNP 76 egyéni mandátumra számíthatna, míg a baloldal 30 körzetben nyerne. Így a Fidesznek összesen 125, a baloldalnak pedig 73 mandátuma lenne az Országgyűlésben, és a fentieken kívül még egy nemzetiségi képviselő jutna be.

S ami még ennél is jobban fájhat a bicskanyitogató kijelentéseket tevő Ungváry-féléknek, hogy az aktív népesség 71 százaléka Orbán Viktort tartja esélyesebbnek arra, hogy 2022-től Magyarország miniszterelnöke legyen, míg Dobrev Klárának csak 18 százaléknyi az esélye.

Egyetlen haveri közvélemény-kutató nem cáfolta ennek az igazát.

Itt a baj, kérem tisztelettel! Ezért mond ilyen marhaságokat ez a kedves Rudi, hogy belekapaszkodjon az utolsó szalmaszálba, amivel újabb választókat remél toborozni a moslékkoalíció főnöke, Gyurcsány Ferenc mellé. Hátha így mégis meglenne 2022-ben a gyenge feles többség. Erre azért ne vegyen mérget senki.

Nyugodt szívvel jelenthetem, ha Orbánon múlik, lesz választás 2026-ban, ahogy 2022-ben is, amit várhatóan az alábbi grafikon szerinti eredmény jellemez majd. A bajt eddig sem Orbán Viktor hozta a magyar népre, hanem a demokrácia helyett a szovjet szuronyokban jobban bízó mai baloldal képviselőinek elődei. Illetve a mai balosok, akik ebben a hidegháborús történelmi helyzetben sem saját választóiktól, hanem Sorostól, a nemzetközi nagytőkétől és Brüsszeltől várják a jogállam eltaposását, a maguk ereje ugyanis kevés hozzá, magasan téve a magyarok fejére.

Hiába mondta Fletó, hogy „El lehet menni Magyarországról”. A magyarok nem mentek el. Ők ugyanis nem ideiglenesen állomásoznak, itt otthon vannak. S az otthonukat megvédik azoktól, akik csak hazafinak hazudják magukat, de – például a brüsszelitákkal összefogva – mindig a haza ellen ragadnak fegyvert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére