Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék beálltak a jobbikos Mirkóczki mögé

Nagy Gábor

2019.03.06. 12:50

Ennyit az elvekrõl: függetlennek, civilnek hazudott, valójában bevándorláspárti összellenzéki polgármester-jelöltként indul Egerben Mirkóczki Ádám, a Jobbik kommunikációs igazgatója.

Nem indít önálló jelöltet a Jobbik Egerben az őszi önkormányzati választásokra – derül ki az Egri Ügyek című portál szerdai cikkéből. Mirkóczki Ádám, a Jobbik kommunikációs vezetője a civilnek hazudott Egységben a Városért Egyesület színeiben indul a polgármesteri címért, ám az egyesület mögött olyan pártok sorakoztak fel, melyektől korábban Mirkóczki pártja, a Jobbik elvből elhatárolódott. A párt kommunikációs igazgatóját támogatják többek között

  • a gyurcsányisták (DK),
  • az LMP
  • és a Momentum is.

Az Azonnali információi szerint a bevándorláspárti ellenzék nagy ívben tesz a látszatra is, hiszen képviseltetni fogják magukat a jelölőbizottságban is.

Az elnökségben 3 önkormányzati képviselő ül: a szocialista Mirkóczki Zita, továbbá a DK-s Földvári Győző és az LMP-s Komlósi Csaba is. Rajtuk kívül részt vesz még a munkában Mikó András, aki momentumos, illetve maga Mirkóczki Ádám is.

A Jobbik kommunikációs igazgatója korábban már dörgölőzött a DK-hoz, szerinte van mit tanulni tőlük, most pedig már nyíltan együtt is működik Gyurcsányékkal. Egyébként tavaly Alföldi Róbertet is sikerült keblére ölelni a Jobbik politikusának, arról nem is szólva, hogy Mirkóczki szerint nem lehetett a hazánkat támadó Sargentini-jelentés ellen szavazni. Összenő, ami összetartozik?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére